10. obletnica The Moonlighting Orchestra
29. januar, 2014
Foto: David Bole
T.M.S. Crew predstavljajo nov videospot za singel Naumi
30. januar, 2014

Boris Novković za zaljubljeno Valentinovo

Na Valentinovo, v petek, 14. februarja 2014, bo v ljubljanski Cvetličarni prav poseben koncert, namenjen vsem zaljubljenim in tistim, ki si to šele želijo biti, saj bo Ljubljano po dolgih letih obiskal neprekosljivi romantik, en največjih sodobnih hrvaških piscev glasbe in kantavtorjev, ki je segel v srca številnim poslušalkam in poslušalcem – Boris Novković z Nočno stražo. 

Med njegove največje uspešnice sodijo zagotovo skladbe Kuda idu izgubljene djevojke (Tamara), Dok svira radio, Plakat ču sutra, Branim se, Vukovi umiru sami, Ko je kriv … Zagotovo bo to večer, ki se bo vtisnil v srca mnogih deklet v Sloveniji! V ljubljanski Cvetličarni! Boris Novković bo poleg svojih starih uspešnic predstavil tudi zadnji single s prihajajoče plošče, ki izide predvidoma marca 2014, Lagana stvar, ki ga lahko slišite na mnogih slovenskih radijskih postajah.  
 
Boris Novković, hrvaški kantavtor in pevec pop glasbe, je rojen v Sarajevu na božični večer leta 1967. Rojen je v glasbeni družini – oče Đorđe je bil en največjih hrvaških avtorjev zabavne glasbe, mati Ozana pa je bila profesorica glasbe. Boris je izrazito kantavtorsko usmerjen. V času svoje kariere je pisal skladbe za druge izvajalce, med drugimi tudi za Tonija Cetinskega, ki mu je napisal številne uspešnice. 
 
Na velikem valentinovem koncertu 14. 2. 2014 v Cvetličarni bo predstavil tako svoje starejše uspešnice, kot tudi novi single Lagana stvar s težko pričakovanega novega albuma, ki bo luč sveta ugledal predvidoma marca 2014!