Momento z novim albumom Karma reset
20. oktober, 2014
Zlatko v singlu Zaprisežen
20. oktober, 2014

Borut M predstavlja svoj prvi singel Čudna noč

Na slovenski glasbeni sceni se predstavlja BorutM s svojo prvo pesmijo Čudna noč. Zanjo je napisal besedilo in glasbo, za aranžma je poskrbel producent in klaviaturist Tomi Valenko. 

Borut M je slovenski pevec pop glasbe, rojen 22. avgusta 1981 v Mariboru. Živi na Črešnjevecu pri Slovenski Bistrici. Z glasbo in s petjem začel ukvarjati v času zorenja med osnovnošolskimi klopmi, ko je končal nižjo glasbeno šolo. V prvem letniku gimnazije je snoval svoj prvi bend, kjer je igral bobne. Večino časa najstniških dni na gimnaziji je tako ustvarjal v garažnih bendih. Med tem se je naučil igrati kitaro in začel pisati prva besedila z glasbo ter se preusmeril v petje.
 
Vokal in tehniko petja je šolal pri operni pevki Dadi Kladnik in kasneje pri opernemu pevcu Kianu De Bonaldiju. Po sodelovanju v dveh bolj prepoznavnih pop-rock bendih (Popcorn, React), kjer so preigravali predvsem različne priredbe, sam pa je ustvarjal tudi lastno avtorsko glasbo in besedila, se je odločil za samostojno glasbeno pot. Prva izmed njih je skladba Čudna noč, ki govori o neusojeni ljubezni.
 
BORUT M – Čudna noč BorutMCudnaNoc.mp3


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.