Tide vabijo na promocijski koncert v ljubljanski KUD F.P.
14. november, 2012
Dot na drugi Localcoolturi letošnje sezone
15. november, 2012

Boštjan Levičar s preverjeno ekipo predstavlja Pesem zate

Foto: Rok Carl

Foto: Rok Carl

Po poletnem singlu in kasnejšem remiksu “S Tabo Lepši Je Svet”, se Boštjan Levičar, sicer pevec in kitarist v rock skupini Momento, vrača na sceno s svojo drugo, prav tako samostojno in še bolj ambiciozno skladbo “Pišem Zate”. Boštjan je tudi tokrat sodeloval z že znano ekipo odličnih glasbenikov: Dušan Obradinović – Obra (Dan D) – bobni, Božo Kovač (Shyam) – bas kitara, Peter Urek – klaviature ter Milan Ameršek – kitara. Skladbo sta posnela Uroš Bon ter Matej Brili, ki je bil odgovoren tudi za miks, Robert Grubar pa je ponovno poskrbel za mastering.
“Ljubezen je najmočnejše čustvo in hkrati tudi ena največjih inspiracij za pisanje komadov. Vendar tokrat prvič nisem pisal o konkretni ljubezenski zgodbi, ampak sem se zamislil, kako to izgleda, ko pišem eno izmed takšnih pesmi. Kaj mi gre takrat po glavi, kateri aspekti ljubezni so mi pomembni, kaj vse bi človek dal za ljubljeno osebo. Medtem ko je bil prvi singel zdravilen in osvobajajoč, je »Pišem Zate« odlična kurjava za mrzle zimske večere«, je povedal Boštjan.
Singlu bo kmalu sledil tudi prvi samostojni videospot, ki ga je Boštjan v domačem Krškem posnel z Venom Jemeršičem, ki velja za enega največjih režiserjev pri nas.
» Enkratna izkušnja! Delam tudi na svojo spletni strani, ki bo kmalu ugledala luč sveta, zelo vroče pa postaja tudi pri mojem matičnem bandu Momento. S fanti smo ravno pričeli s snemanjem našega drugega albuma, ki bo izšel konec naslednjega leta, prvo skladbo pa lahko pričakujete že čez nekaj mesecev«, je še dodal Boštjan Levičar.

Po poletnem singlu in kasnejšem remiksu S Tabo Lepši Je Svet, se Boštjan Levičar, sicer pevec in kitarist v rock skupini Momento, vrača na sceno s svojo drugo, prav tako samostojno in še bolj ambiciozno skladbo Pišem Zate. Boštjan je tudi tokrat sodeloval z že znano ekipo odličnih glasbenikov: Dušan Obradinović – Obra (Dan D) – bobni, Božo Kovač (Shyam) – bas kitara, Peter Urek – klaviature ter Milan Ameršek – kitara. Skladbo sta posnela Uroš Bon ter Matej Brili, ki je bil odgovoren tudi za miks, Robert Grubar pa je ponovno poskrbel za mastering. 

“Ljubezen je najmočnejše čustvo in hkrati tudi ena največjih inspiracij za pisanje komadov. Vendar tokrat prvič nisem pisal o konkretni ljubezenski zgodbi, ampak sem se zamislil, kako to izgleda, ko pišem eno izmed takšnih pesmi. Kaj mi gre takrat po glavi, kateri aspekti ljubezni so mi pomembni, kaj vse bi človek dal za ljubljeno osebo. Medtem ko je bil prvi singel zdravilen in osvobajajoč, je Pišem Zate odlična kurjava za mrzle zimske večere”, je povedal Boštjan.

BOŠTJAN LEVIČAR – Pišem zate BostjanLevicarPisemZate.mp3

Singlu bo kmalu sledil tudi prvi samostojni videospot, ki ga je Boštjan v domačem Krškem posnel z Venom Jemeršičem, ki velja za enega največjih režiserjev pri nas. 

“Enkratna izkušnja! Delam tudi na svojo spletni strani, ki bo kmalu ugledala luč sveta, zelo vroče pa postaja tudi pri mojem matičnem bandu Momento. S fanti smo ravno pričeli s snemanjem našega drugega albuma, ki bo izšel konec naslednjega leta, prvo skladbo pa lahko pričakujete že čez nekaj mesecev”, je še dodal Boštjan Levičar.