Slavni The Duke Ellington Orchestra v družbi Ota Pestnerja
1. oktober, 2012
Foto: Primož Zanoškar in Mateja Lugarič
Nana Milčinski bo predstavila album
1. oktober, 2012

Boštjan Narat predstavlja video za skladbo Konec sveta vedno pride nenapovedano

Foto: Ivian Kan Mujezinović

Foto: Ivian Kan Mujezinović

Naslovna skladba novega albuma Narata ‘Konec sveta vedno pride nenapovedano’ je nedavno dobila tudi vizualno podobo z videospotom Iviana Kana Mujezinovića in Marka Brdarja. Videospot je sestavljen iz fotografij, ki so nastale v času priprave ovitka in predstavlja stilsko nadaljevanje grafične podobe albuma.
Album ‘Konec sveta vedno pride nenapovedano’ je aprila letos izšel pri založbi Pivec v sodelovanju z Glasbeno zadrugo Celinka in 8. Maja doživel odrsko premiero v Katedrali Kina Šiška. Narat je sodeloval tudi pri odmevnem projektu ‘R.E.M. – energija čiste glasbe’ in v sklopu tega projekta pred kratkim nastopil na Kongresnem trgu v Ljubljani. Nadaljevanje leta 2012 pa bodo zaznamovali koncerti v Mariboru, Ljubljani in na Ptuju.

Naslovna skladba novega albuma Narata Konec sveta vedno pride nenapovedano je nedavno dobila tudi vizualno podobo z videospotom Iviana Kana Mujezinovića in Marka Brdarja. Videospot je sestavljen iz fotografij, ki so nastale v času priprave ovitka in predstavlja stilsko nadaljevanje grafične podobe albuma.  
Album Konec sveta vedno pride nenapovedano je aprila letos izšel pri založbi Pivec v sodelovanju z Glasbeno zadrugo Celinka in 8. Maja doživel odrsko premiero v Katedrali Kina Šiška. Narat je sodeloval tudi pri odmevnem projektu R.E.M. – energija čiste glasbe in v sklopu tega projekta pred kratkim nastopil na Kongresnem trgu v Ljubljani. Nadaljevanje leta 2012 pa bodo zaznamovali koncerti v Mariboru, Ljubljani in na Ptuju.