Mrigo & Ghet predstavljata Ropolitike!
10. maj, 2020
No OFFENCE! predstavlja Desensitised
12. maj, 2020

BQL predstavlja novo glasbeno in video zgodbo Na frišno

V sodelovanju z Nika Records in Raay Music predstavljamo novo uspešnico enega najbolj priljubljenih glasbenih tandemov v Sloveniji Na frišno.

BQL se v 2020 vrača …

… z novim videospotom in skladbo v malo drugačni glasbeni podobi. Z novim singlom Rok in Enej napovedujeta tudi izid albuma še letos, ki ga pridno ustvarjata kljub trenutnim razmeram.

Prihajajoči album bo zajemal uspešnice, ki jih dobro poznamo kot najbolj predvajanje radijske hite, kot tudi nove skladbe, ki jih bosta priljubljena brata še predstavila.

Glasbeno in vizualno osvežen duo BQL …

… s pozitivno energijo, pridihom zabave in zgodbo o novi in sveži ljubezni ‘Na frišno’ napoveduje napad na nekoliko bolj žurersko območje.

In zakaj Rok na začetku videa nosi konjsko glavo? “Sem tudi del ustvarjalne ekipa tudi v ozadju pri Raay Music in Neo Visuals, ne samo kot izvajalec … seveda pri produkciji, organizaciji, urejanju, in tako sem v Basijevem spotu odigral vlogo “konja”, pa se mi je zdelo simpatično, da to razkrijemo v najinem novem videospotu ‘Na frišno’.”

 

 

Z novimi skladbami Rok in Enej načrtujeta tudi nove izzive, pri katerih se jima bodo lahko pridružili glasbeni navdušenci, ki obožujejo petje in njuno glasbo.

BQL je namreč ambasador akcije Čas da zablestiš, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od glasbenih projektov v prihajajočih mesecih.

Projekt Čas da zablestiš …

… omogoča vsem pevcem, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z Rokom in Enejem v eni od njunih prihodnjih pesmi.

Verjamemo, da bo pesem Na frišno s sporočilom in plesnimi ritmi pred poletnimi večeri, ko se bomo skupaj družili z BQL, prinesla veliko pozitivne energije v radijske valove in preplesane dni pred malimi ekrani.