Nina Pušlar feat. Bojan Jambrošić predstavljata Odhajam z vetrom
19. april, 2016
Vlado Kreslin predstavlja novi singel in videospot Moji dnevi
19. april, 2016

BRO se v novem videospotu sprašuje Zar ima neka…?

BRO je z ekipo prijateljev v Mariboru na področju Pekarne na lep sončen vikend v sodelovanju z režiserjem Markom Duplišakom posnel pozitiven in pomladno razpoložen videospot za pesem Zar ima neka.. .? 

Gre za pripoved o generaciji, ki je dejansko izgubila stik z nekdanjim prostorom bivše Jugoslavije in bolj iz pripovedovanj, morda medlih spominov, doživlja določeno nostalgijo po t.i. brezskrbnih časih, ki so družili ljudi iz vseh nekoč bratskih republik. To je dejansko ta droga, katere ljudem danes primankuje in po kateri dejansko tako hrepenijo, po medsebojnem spoštovanju, druženju, socializiranju, dojemanju raznolikosti in razumevanju prostora in časa.
 
Nova BRO-jeva pesem je seveda namenjena tudi t.i. ex-yu tržišču, kjer bo single kmalu tudi dočakal svojo izdajo. Še pred tem smo ga imeli priložnost videti in slišati tudi na koncertu, v četrtek, 7.aprila, v okviru Orto festa. Na večer nastopa je bil še pred koncertom za vse ljubitelje in privržence skupine ter prijatelje, ki so z veseljem priskočili in odigrali svoje vloge v videospotu, prikazan tudi na platnu Orto bara.
 
Mate je ob priložnosti povedal: "Prvič sem sodeloval z Markom Duplišakom in verjamem, da to ni bilo zadnjič, saj sem se z njim, kot  tudi z njegovo ekipo, super ujel. Obenem je to videospot, za katerega smo od ideje do realizacije porabili resnično najmanj časa, Marko pa je poleg tega presenetil še pri hitri in učinkoviti montaži. Hvala vsem prijateljem iz Podzemlja in Pekarne, ki so priskočili na pomoč, se pokazali v spotu in dodali tisti bistven del, da je spot razgiban, sproščen in še boljši, kot smo si ga prvotno zamislili. Upam, da boste v ogledu uživali tudi ostali!”