Foto: Alja Kink
Tide z novim spotom za rock balado Love is Gone
12. november, 2013
NOFX med prvimi potrjenimi zasedbami na Punk Rock Holiday 1.4
12. november, 2013

Brucovanje s skupino Prisluhnimo tišini

Po osemletnem zatišju se je ena izmed nekdaj najuspešnejših rock skupin na Slovenskem zopet zbrala ter nastopila na festivalu Rock in Rovte. 

Vzdušje je bilo neverjetno, energije ogromno, ljudje so peli, skakali, noreli… na obrazih ljudi si lahko opazil celoto paleto čustev, od solz ob baladi 3.december, napisani za tragično preminulega prijatelja, pa do skorajda blaznih krikov veselja ob njihovem največjem hitu,  Raj. Band se je odlično povezal z množico navdušenih oboževalcev, skakajočih pod odrom. "Bil je eden izmed boljših koncertov in še enkrat bi prevozil pol Slovenije, da bi jih slišal!", se je po odigranem špilu slišalo izza šankov. 
 
Zadovoljni pa so bili tudi Tišinci zato so se odločili, da se 23.11.2013 še enkrat, tokrat zagotovo zadnjič skupaj zberejo na odru in z norim in neponovljivim poslovilnim koncertom dokončno zaključijo zgodbo.  
 
V svojem značilnem stilu,  ki temelji na večglasnem petju in poudarjenih refrenih bodo preigravali predvsem avtorske komade iz albumov Tihožretje (1999) in Raj (2001), dvorano bodo parali divji kitarski rifi, vedno energičen pevec Borut Marolt (vokalist skupine Niet) pa bo poskrbel, da se bo o nastopu še dolgo govorilo. 
 
Družbo na odru jim bodo delali mladi sokrajani, rock skupina ManiacS in Foo Fighters Cover Band, ki bodo občinstvo najprej ogreli ter ga pripravili na atrakcijo večera. Da se vse skupaj ne bo prehitro končalo, bodo poskrbeli nadebudni fantje s skupino Tarock.