Mia Žnidarič z novim singlom Peel Me a Grape
28. oktober, 2013
Foto: Luka Dekleva
Laibach izdali digitalni EP z naslovom S
29. oktober, 2013

Čas je za Bruc 2013

Foto: Luka Kaše

Foto: Luka Kaše

Vpisi so zaključeni, inskripcije nabrane, brucke brsteče kot še nikoli doslej … skratka, čas je za tradicionalno največje vseslovensko brucovanje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. 

Bruc 2013 prinaša dober ducat prekaljenih glasbenih mojstrov, ki vas bodo zabavali v dveh arenah. Glavni oder bo rezerviran za rock, pop, in urbane rime, medtem ko bodo na manjšem kraljevali elektronski ritmi. Na glavnem odru bodo letos nastopili Big foot mama, Dan D, Trkaj, Pero Lovšin, Da phenomena in Muff, za iskrenje petr in seksi pozibavanje bokov v plesni areni pa bodo poskrbeli Gramophonedzie, Sharkastique tunes aka Shark, Jaka & Sylvain, Angel Anx, Alex Cvetkov in Daniel Greenx.
 
Usodni dan je sreda 6. novembra, začnemo ob 20.30, pričakujte študentom prijazne cene pijač in žur, o katerem se bo govorilo vsaj do prvega izpitnega roka. Vstopnice lahko kupite na vseh Eventimovih in Petrolovih prodajnih mestih, v UFO baru v Rožni dolini in pri pooblaščenih prodajalcih na fakultetah. Cena vstopnice v predprodaji je 7 evrov, na dan dogodka pa bo že nekoliko dražja …