Mesec dni do jubilejnega, desetega festivala GorA RockA
27. maj, 2014
San Di Ego z novo skladbo Izbrisani
28. maj, 2014

Chronixx na letošnjem Overjam Reggae Festivalu

Na Overjam Reggae Festivalu, ki se bo med 13. in 16. avgustom 2014 ponovno odvijal v Tolminu, se bo na glavnem odru predstavil Chronixx. 

Chronixx je umetniško ime, ki so mu ga nadeli jamajški prijatelji in je izpeljanka za ‘mali Chronicle’, kakor ga je poimenoval oče, glasbenik Chronicle. Pri petih letih je napisal svojo prvo pesem ‘Rice Grain’. Pod mentorstvom Dannya Browna je prvo pesem posnel pri trinajstih letih. Pri štirinajstih je začel producirati in ustvarjati podlago za različne znane reggae izvajalce. Za tega mladeniča, ki glasbo dojema kot svojo življenjsko misijo, je omejitev le nebo, kar potrjuje dejstvo, da je pri svojih 21. letih najbolj zaželjeno reggae ime po celem svetu in gost vseh letošnjih največjih reggae festivalov!
 
Poleg Chronixxa bodo na glavnem odru Tolmin zatresli tudi Shaggy, Dub Inc, The Skints, Zion Train, Macka B, Luciano, Meta & The Cornerstone in Train To Roots. V dancehall areni zaenkrat potrjeni Herb-A-Lize It Soundsystem, DJ Rakka, Ragga Twins, so-avtorji novega hita Skrillexa, Reggae Rajahs iz Indije in Supersonic Sound. Na dub prizorišču pa lahko objavimo Vibronics in vrsto zanimivih dub selektorjev in DJ-jev.