Tudi Fleshcrawl na festivalu Metal Mania Open Air 2012
22. marec, 2012
Virtuoz Klemen Rošer s singlom Pot v neznano
22. marec, 2012

Cirkus bo zaplesal v ritmih Davida Puenteza

Vroči ljubljanski klub Cirkus bo ob številnih glasbenih in še kakšnih poslasticah v mesecu aprilu ponudil kar tri vroča gostovanja didžejev svetovnega formata. Prvi med njimi vas bo v petek 6. aprila razplesal David Puentez, avtor uspešnic, kot so “Things We Do 4 Love”, “Harmonia”, “Lovers” in “Malia”, vsaj tako kot po avtorskih skladbah pa je mojster iz Koelna znan tudi kot ustvarjalec udarnih bootlegov “Best of Levels”, “Finally 2011”, “Work Knas”, “Super Blink” in “Billy Jean Was Here”, če si drznemo omeniti le najbolj prodorne. “King of Booty”, kot Davida kličejo ljubitelji basov, s svojo glasbo polni sete mojstrov, kot so Bob Sinclar, Roger Sanchez, DJ Chuckie, David Vendetta, Disco Boys in Fatboy Slim, še bolj pomembno pa je, da si je z desetletnim nastopanjem po svetovnih arenah in rednimi izdajami pri najprestižnejših house založbah zgradil zvesto občinstvo, ki obožuje njegovo mešanico evforičnih hitov za velike arene in robatih klubskih eksperimentov. Skratka, pred nami je še en nepozaben petek, ki bo dokazal, da je življenje cel cirkus!

Vroči ljubljanski klub Cirkus bo ob številnih glasbenih in še kakšnih poslasticah v mesecu aprilu ponudil kar tri vroča gostovanja didžejev svetovnega formata. Prvi med njimi vas bo v petek 6. aprila razplesal David Puentez, avtor uspešnic, kot so Things We Do 4 Love, Harmonia, Lovers in Malia, vsaj tako kot po avtorskih skladbah pa je mojster iz Koelna znan tudi kot ustvarjalec udarnih bootlegov Best of Levels, Finally 2011, Work Knas, Super Blink in Billy Jean Was Here, če si drznemo omeniti le najbolj prodorne.

King of Booty, kot Davida kličejo ljubitelji basov, s svojo glasbo polni sete mojstrov, kot so Bob Sinclar, Roger Sanchez, DJ Chuckie, David Vendetta, Disco Boys in Fatboy Slim, še bolj pomembno pa je, da si je z desetletnim nastopanjem po svetovnih arenah in rednimi izdajami pri najprestižnejših house založbah zgradil zvesto občinstvo, ki obožuje njegovo mešanico evforičnih hitov za velike arene in robatih klubskih eksperimentov. Skratka, pred nami je še en nepozaben petek, ki bo dokazal, da je življenje cel cirkus!