Skupina Orlek vabi v Kino Šiška
19. marec, 2012
Tabu in Andrej Šifrer skupaj v Romanju
19. marec, 2012

CoverLover in Zoran Predin z Novo okupatorko

Foto: Marko Ocepek

Foto: Marko Ocepek

Na odmevni podelitvi medijskih nagrad Viktor 2011 se je s premiernim nastopom predstavil nov slovenski bend – Zoran Predin je oborožen z rokersko svežino skupine CoverLover predstavil duet Nova okupatorka.
“Gre za skladbo, ki ob svojem času ni bila deležna pozornosti, ki si jo zasluži. Začutil sem, da bi ji pozitivna energija skupine CoverLover lahko dala novo življenje.
To nam je z novim aranžmajem in z glasbenim producentom Žaretom Pakom, tudi uspelo,” pravi Zoran Predin.
Za skupino CoverLover, ki je v enem letu obstoja nabrala že precej odrske kilometrine na nastopih po Sloveniji, je Nova okupatorka prva priredba v slovenščini.
“To odlično pesem, ki jo je Zoran napisal za skupino Lačni Franz, imamo vsi zapisano nekje v malih možganih in Zoranovo povabilo za duet in priredbo smo z veseljem sprejeli. Dodali smo ji sodoben poprockovski CoverLover pečat in treba je priznati, da gre za eno tistih pesmi, ki ti še dolgo po poslušanju ostane v ušesu,” je povedal pevec skupine CoverLover Simon Vadnjal.
Zorana Predina s skupino CoverLover lahko na koncertnih odrih pričakujete že v prihodnjih tednih, ko bodo predstavljali na novo prearanžirane uspešnice Predina in Lačnih Franzov

Na podelitvi medijskih nagrad Viktorji 2011 se je s premiernim nastopom predstavil nov slovenski bend – Zoran Predin je oborožen z rokersko svežino skupine CoverLover predstavil duet Nova okupatorka.
“Gre za skladbo, ki ob svojem času ni bila deležna pozornosti, ki si jo zasluži. Začutil sem, da bi ji pozitivna energija skupine CoverLover lahko dala novo življenje.To nam je z novim aranžmajem in z glasbenim producentom Žaretom Pakom, tudi uspelo,” pravi Zoran Predin.

Za skupino CoverLover, ki je v enem letu obstoja nabrala že precej odrske kilometrine na nastopih po Sloveniji, je Nova okupatorka prva priredba v slovenščini.

“To odlično pesem, ki jo je Zoran napisal za skupino Lačni Franz, imamo vsi zapisano nekje v malih možganih in Zoranovo povabilo za duet in priredbo smo z veseljem sprejeli. Dodali smo ji sodoben poprockovski CoverLover pečat in treba je priznati, da gre za eno tistih pesmi, ki ti še dolgo po poslušanju ostane v ušesu,” je povedal pevec skupine CoverLover Simon Vadnjal.

ZORAN PREDIN & COVERLOVER – Nova okupatorka ZoranPredinCoverLoverNovaokupatorka.mp3

Zorana Predina s skupino CoverLover lahko na koncertnih odrih pričakujete že v prihodnjih tednih, ko bodo predstavljali na novo prearanžirane uspešnice Predina in Lačnih Franzov.