Hamo & Tribute 2 love z novim singlom Dejva bit čist bliz
23. september, 2013
Foto: Ziga Culiberg
Katarina mala s singlom 69 prebuja zaspane pare
23. september, 2013

CoverLover koncertni september zaključujejo v Cirkusu

CoverLover, ki poleg svojstvenega preigravanja tujih pesmi ustvarjajo tudi avtorsko glasbo, so septembra navduševali po različnih koncertnih prizoriščih. Število njihovih oboževalcev se tako širi z glasbeno hitrostjo, saj so z devetimi koncerti v enem mesecu zagotovo ena najbolj vročih in aktivnih zasedb pri nas.

Zaradi sodelovanja z Zoranom Predinom pri ustvarjanju uradne himne letošnjega Evropskega prvenstva v košarki, pa jih je spoznala tudi mednarodna športna javnost.
 
S koncertnimi nastopi so navduševali tisoče motoristov iz vseh koncev sveta na največjem moto zboru Faaker See, številne najstnike na prireditvi Ritem mladosti, navijače iz cele Evrope s koncerti na različnih košarkarskih prizoriščih (Jesenice, Stožice, Kongresni trg), adrenalinske navdušence na tolminskem Soča Outdoor Festivalu ter slovenske zamejce v Avstriji.
 
Septembrski cirkus pa se bo končal, kot se spodobi – v Cirkusu, 28. septembra, z žurerskim večerom s preigravanjem svetovnih uspešnic v CoverLover aranžmajih in lastnih avtorskih pesmi!