Magnifico z vojnim orkestrom v osvajanje Evrope
21. junij, 2012
Schengenfest ceneje še nekaj dni
22. junij, 2012

CoverLover predstavljajo video za skladbo Na kratko

“Živimo v času hitre komunikacije, kratkih sporočil in površnih medosebnih odnosov, kar smo želeli ponazoriti tudi z našo prvo pesmijo v slovenščini,” pravi pevec in kitarist skupine CoverLover, Simon Vadnjal.
Single “Na kratko”, pod katerega se je kot producent podpisal Žare Pak, predstavlja neke vrste nov začetek za skupino CoverLover. “Na koncertih so nas feni vedno znova spraševali, kdaj bomo poleg coverjev oziroma priredb svetovnih uspešnic predstavili še kak avtorski komad. Želje smo zdaj izpolnili tako sebi kot njim,” je dejal bobnar skupine CoverLover, Aleš Uranjek.
Inovativen videospot za prvi single “Na kratko” je ustvaril Dalibor Kazija. Mlad diplomirani vizualni oblikovalec in illustrator je diplomiral na Akademiji likovnih umetnosti v Splitu in med drugim leta 2010 prejel nagrado Golden Bra za najboljšo animacijo na mednarodnem festivalu kreativne komunikacije Magdalena. V videospotu, ki ga zaznamuje animinirani umetniški pristop, je oživel svoje kolažirane ilustracije in jih prepletel s posnetki benda, končni izdelek pa je nedvomno nekaj svežega na slovenski sceni.
Skupino CoverLover čaka pestro poletje. Poleg številnih lastnih koncertov nadaljujejo uspešno koncertno sodelovanje z Zoranom Predinom. Za datume nastopov in za več informacij obiščite spletni strani:

“Živimo v času hitre komunikacije, kratkih sporočil in površnih medosebnih odnosov, kar smo želeli ponazoriti tudi z našo prvo pesmijo v slovenščini,” pravi pevec in kitarist skupine CoverLover, Simon Vadnjal. 

Single Na kratko, pod katerega se je kot producent podpisal Žare Pak, predstavlja neke vrste nov začetek za skupino CoverLover. “Na koncertih so nas feni vedno znova spraševali, kdaj bomo poleg coverjev oziroma priredb svetovnih uspešnic predstavili še kak avtorski komad. Želje smo zdaj izpolnili tako sebi kot njim,” je dejal bobnar skupine CoverLover, Aleš Uranjek.
 
Inovativen videospot za prvi single Na kratko je ustvaril Dalibor Kazija. Mlad diplomirani vizualni oblikovalec in illustrator je diplomiral na Akademiji likovnih umetnosti v Splitu in med drugim leta 2010 prejel nagrado Golden Bra za najboljšo animacijo na mednarodnem festivalu kreativne komunikacije Magdalena. V videospotu, ki ga zaznamuje animinirani umetniški pristop, je oživel svoje kolažirane ilustracije in jih prepletel s posnetki benda, končni izdelek pa je nedvomno nekaj svežega na slovenski sceni.  

Skupino CoverLover čaka pestro poletje. Poleg številnih lastnih koncertov nadaljujejo uspešno koncertno sodelovanje z Zoranom Predinom.