Darja Švajger s prijetno jesensko balado November
7. december, 2011
Tony Cetinski z glasbeno triologijo v Ljubljani
7. december, 2011

Damir Kovačič v december z avtorsko skladbo Bele snežinke

Pa smo ga začeli – veseli december namreč. Za večino čas veselja, pričakovanj, ljubezni in topline, za druge spet čas največjih delovnih izzivov in uspehov. Za glasbenike je dvanajsti mesec v letu prav gotovo eden izmed najbolj napornih, pa vendar konec koncev za to tudi ustvarjajo. Verjamem, da v vaš medij že prihajajo številni novi praznični napevi, pa vendar vas vabim, da si vzamete čas in prisluhnete tudi tej melodiji, ki vam jo s pevcem Damirjem pošiljava v poslušanje in objavo. Je namreč njegova avtorska, pri snemanju pa mu je pomagala tudi Andreja Čamernik, za kar ji je Damir še posebej hvaležen.
Za praznična voščila in iskrene besede bo v tem mesecu prav gotovo še dovolj priložnosti in časa, zato danes z njimi ne še ne bomo pretiravali.
Z Damirjem upava, da bo novica o njegovem prazničnem napevu našla prostor tudi v vašem mediju.
Damirja smo malce povprašali, kako on gleda na veseli december in praznične dni. Pomenijo mu zelo veliko, sploh zato, ker se veliko dogaja tudi v krogu družine, več časa preživijo skupaj in se predvsem veliko smejijo.
Na vprašanje, kakšen je zate idealen božič, seveda pričakujemo tipični odgovor v smislu »v krogu družine, ob kaminu, ob dobro obloženi mizi, v objemu najdražje…«, a nas Damir preseneti – zanj bi bil namreč idealen božič, če bi ga preživel nekje daleč, v toplih krajih, ob šumečem morju.
Ali obstaja kakšno božično darilo, ki ti še posebej veliko pomeni in ki si ga boš zapomnil za vedno? »Vsekakor. Moja draga mama mi je pred leti prav na božični večer podarila profesionalni vrhunski  mikrofon, ki uporabljam na čisto vsakem svojem nastopu. Tako me vsakič znova spomni na tisti večer…«
Damir pa ima tudi simpatično božično željo. Pravi, da je bil med letom prav gotovo dovolj priden, da bi se mu lahko le-ta tudi izpolnila: »Več ljubezni, miru in zadovoljstva za vse ljudi, da bi bili vsi bolj srečni in da bi vstopili v novo leto nasmejani.«
Vsem svojim poslušalkam in poslušalcem pa v letu 2012 želi: »Naj se vam izpolni tisto , kar že dolgo nosite v srcu, karkoli že to je. In ker se živi samo enkrat, se v novem letu razvajajte kolikor se da, ob tem pa poslušajte moje pesmi…«

December je za večino čas veselja, pričakovanj, ljubezni in topline, za druge spet čas največjih delovnih izzivov in uspehov. Za glasbenike je dvanajsti mesec v letu prav gotovo eden izmed najbolj napornih, pa vendar konec koncev za to tudi ustvarjajo. Damir nam v tem času predstavlja svojo avtorsko skladbo Bele snežinke. Pri snemanju mu je pomagala tudi Andreja Čamernik, za kar ji je Damir še posebej hvaležen. 

DAMIR KOVAČIČ – Bele snežinke damirkovacic-belesnezinke.mp3

Vsem svojim poslušalkam in poslušalcem pa v letu 2012 želi: “Naj se vam izpolni tisto , kar že dolgo nosite v srcu, karkoli že to je. In ker se živi samo enkrat, se v novem letu razvajajte kolikor se da, ob tem pa poslušajte moje pesmi…”