In&out z videospotom za skladbo Od višine se zvrti
11. december, 2012
Can of Bees z nagrado na mednarodnem festivalu Omladina
11. december, 2012

Dan D nadaljujejo na glas

Potem ko so v okviru akustične turneje ‘Tiho’ nastopili na 17-ih koncertih širom Slovenije, bodo Dan D ob koncu leta ponovno zavzeli odre – tokrat ob pomoči elektrike in ‘običajnih’ inštrumentov.
‘Tiho’ je predstavila Dan D v luči, ki je vse zelo pozitivno presenetila. Koncerti so bili po večini razprodani, odzivi – tako laične kot strokovne javnosti – izjemno pozitivni, posebna izdaja kasete v polenu pa – kljub mnogim pomislekom – odlično sprejeta in že po prvih koncertih razprodana.
Kljub temu, da je turneja končana, pa člane čaka še ena prijetna dolžnost. Za konec so namreč prihranili še štiri oštevilčena polena, ki bodo lastnike dobila na 3 različne načine: za prvo in zadnje iz serije se boste lahko potegovali preko licitacije na www.dan-d.net, drugo in predzadnje pa bosta podeljeni na Facebooku – naključnemu ‘oboževalcu’ in tistemu, ki si ga bo po mnenju članov zasedbe, najbolj zaželel.
Dan D tako zaključujejo posebno obdobje v njihovem ustvarjanju. Obdobje, ko so si z manj upali več in s samosvojim pristopom, nostalgično izdajo kasete in navdušujočimi koncerti poslušalcem pokazali, da se – kljub vsakodnevni naglici – znajo ustaviti in prisluhniti zvokom, tudi, če jim le-ti ‘samo’ nežno šepetajo v uho.

Potem ko so v okviru akustične turneje Tiho nastopili na 17-ih koncertih širom Slovenije, bodo Dan D ob koncu leta ponovno zavzeli odre – tokrat ob pomoči elektrike in običajnih inštrumentov.
Tiho je predstavila Dan D v luči, ki je vse zelo pozitivno presenetila. Koncerti so bili po večini razprodani, odzivi – tako laične kot strokovne javnosti – izjemno pozitivni, posebna izdaja kasete v polenu pa – kljub mnogim pomislekom – odlično sprejeta in že po prvih koncertih razprodana. 

Kljub temu, da je turneja končana, pa člane čaka še ena prijetna dolžnost. Za konec so namreč prihranili še štiri oštevilčena polena, ki bodo lastnike dobila na 3 različne načine: za prvo in zadnje iz serije se boste lahko potegovali preko licitacije na www.dan-d.net, drugo in predzadnje pa bosta podeljeni na Facebooku – naključnemu oboževalcu in tistemu, ki si ga bo po mnenju članov zasedbe, najbolj zaželel.

Dan D tako zaključujejo posebno obdobje v njihovem ustvarjanju. Obdobje, ko so si z manj upali več in s samosvojim pristopom, nostalgično izdajo kasete in navdušujočimi koncerti poslušalcem pokazali, da se – kljub vsakodnevni naglici – znajo ustaviti in prisluhniti zvokom, tudi, če jim le-ti “samo” nežno šepetajo v uho.