Gašper RIfelj predstavlja video za singel Čas
25. november, 2016
Adam z novim singlom Sam sam sam
25. november, 2016

Daniel Vezoja s prvim samostojnim albumom Where The Light Resides.

Prvi solo album Daniela Vezoje nosi naslov Where The Light Resides. Avtor ga opiše kot "rahlo temačno, nočno ploščo za v avto”. Album je bil posnet v Orphan Recording studio v Dublinu, in sicer so ga snemali januarja, maja in novembra leta 2015. Producent plošče je Gavin Glass priznani singer-songwriter, producent, multiinstrumentalist in radijski voditelj iz Dublina.

Poleg Daniela, ki je avtor vseh skladb, so pri albumu sodelovali Gavin Glass (električne kitare, dobro, klavir, Rhodes, hammond), Scott Halliday (bas, bobni) ter američan Travis Lyon na pedal steelu. Pri dveh pesmih se je Danielu na vokalu pridružila še Joanna Marie.
 
Ploščo sta najavila dva singla, in sicer I Hope The Wind Knows, duet z Joanno Marie, ki je izšel novembra 2015, in Suzanna Smiling, ki je izšel julija 2016. Za obe pesmi sta bila tudi posneta videospota.
 
Daniel Vezoja je v osnovi singer-songwriter, ki prihaja iz Brežic. Po razpadu bivše skupine TrainStation je pričel s solo akustičnim projektom. Od izdaje prvega singla je imel veliko nastopov tako v tujini kot tudi doma. Med večjimi nastopi so otvoritev za Damiena Jurada in Lolo Marsh v Kino Šiški, Dillon v klubu A38 v Budimpešti, Festival Lent v Mariboru, festival MENT v Ljubljani, Ferrara Art Festival v Italiji, Indirekt Festival v Beogradu, Canalaphonic Festival v Dublinu ter pomladna turneja z Jardier po Sloveniji.
 
Uradni datum izida plošče Where The Light Resides je 9. december 2016. Promocijski koncert ob izidu albuma bo 14. januarja 2017 v Pinelini dnevni sobi v Ljubljani. Ob tej priložnosti bo nastopil v malce razširjeni zasedbi. Med drugimi se mu bo na odru pridružila tudi Joanna Marie.