AlienS s skladbo Vzemi si čas v predvolilnih dneh
26. november, 2011
Klemen Klemen napoveduje politični manifest s singlom FBS (Fafing Brother System)
26. november, 2011

Darko Grgič praznuje Abrahama in predstavlja singel Heroji

Koprčan Darko Grgič bo letos star 50 let. Abraham je enkraten mejnik v življenju, zato se je ta izvedenec za reševanje kriz (po poklicu je namreč krizni manager), ustvarjalen, kot je, vprašal, kako naj na izviren način zabeleži in proslavi to krizno obletnico prišla kar sama od sebe. Da ne bi. Ideja je svojim prijateljem na rojstnodnevni zabavi kazal le slik iz otroštva, se je odločil, da bo zbral svoje pesmi in jih izdal v obliki pesniške zbirke. Vendar to še ni bilo dovolj. Pesmi, ki jih Darko piše, imajo vse že od svojega nastanka tudi glasbeno dimenzijo, saj Darko že od mladih nog igra klarinet in kitaro, zato je zbral pogum in se povezal z glasbenim producentom Gabrom Radojevičem z namenom, da nekaj izbranih pesmi ovekoveči tudi na drugačen način. Končni izdelek je glasbeni album z naslovom Retro perspektiva, za katerega je Darko z Gabrovo pomočjo izbral, odpel in posnel deset pesmi. Pri tem so mu poleg Radojeviča pomagali še izvrstni glasbeni mački – Klemen Kotar (bas, saksofon) Tomi Purič (bobni, spremljevalni vokali), Sašo Gačnik (klaviature), Matija Zelič (orglice) in Lea Sirk (spremljevalni vokali) in skupaj ustvarili glasbeno dovršen in vokalno neposreden izdelek, ki ne želi biti le še ena plošča na tržišču, temveč s seboj nosi nauk
Upaj si sanjati dobre sanje!
Darko Grgič bo svoje »dobre sanje«podgeslom; Pa zakaj ne bi sledil svojemu srcu? obeležil 2. decembra 2011, ko bo priredil zabavo s koncertom za svojo družino in prijatelje. Na koncertu bo skupaj sskupino mladih obalnih glasbenikov, zbranih posebej za to priložnost, v živo zaigral svoje skladbe s plošče Retro perspektiva, publiki pa podaril svojo pesniško zbirko in ji priložil še CD ploščo.
Malo drugačen Abraham – »Pa zakaj ne bi sledili svojemu srcu?«

Koprčan Darko Grgič bo letos star 50 let. Abraham je enkraten mejnik v življenju, zato se je ta izvedenec za reševanje kriz (po poklicu je namreč krizni manager), ustvarjalen, kot je, vprašal, kako naj na izviren način zabeleži in proslavi to krizno obletnico prišla kar sama od sebe. Da ne bi svojim prijateljem na rojstnodnevni zabavi kazal le slik iz otroštva, se je odločil, da bo zbral svoje pesmi in jih izdal v obliki pesniške zbirke.

Vendar to še ni bilo dovolj. Pesmi, ki jih Darko piše, imajo vse že od svojega nastanka tudi glasbeno dimenzijo, saj Darko že od mladih nog igra klarinet in kitaro, zato je zbral pogum in se povezal z glasbenim producentom Gabrom Radojevičem z namenom, da nekaj izbranih pesmi ovekoveči tudi na drugačen način. Končni izdelek je glasbeni album z naslovom Retro perspektiva, za katerega je Darko z Gabrovo pomočjo izbral, odpel in posnel deset pesmi. Pri tem so mu poleg Radojeviča pomagali še izvrstni glasbeni mački – Klemen Kotar (bas, saksofon) Tomi Purič (bobni, spremljevalni vokali), Sašo Gačnik (klaviature), Matija Zelič (orglice) in Lea Sirk (spremljevalni vokali) in skupaj ustvarili glasbeno dovršen in vokalno neposreden izdelek, ki ne želi biti le še ena plošča na tržišču, temveč s seboj nosi nauk

DARKO GRGIČ – Heroji DarkoGrgicHeroji.mp3

Upaj si sanjati dobre sanje! Darko Grgič bo svoje “dobre sanje” pod geslom; Pa zakaj ne bi sledil svojemu srcu? obeležil 2. decembra 2011, ko bo priredil zabavo s koncertom za svojo družino in prijatelje. Na koncertu bo skupaj s skupino mladih obalnih glasbenikov, zbranih posebej za to priložnost, v živo zaigral svoje skladbe s plošče Retro perspektiva, publiki pa podaril svojo pesniško zbirko in ji priložil še CD ploščo.