Nina Pušlar z videospotom za skladbo To mi je všeč
12. september, 2016
Avtomobili z novim albumom in singlom Daleč
16. september, 2016

Ditka z novim albumom Ne spreminjaj me

Na promocijskem koncertu, ki ga je Ditka organizirala na domačih Prevaljah, je glasbenica predstavila nov album z naslovom Ne spreminjaj me. Do zadnjega kotička napolnjena, dvorana Družbenega doma Prevalje, je uživala  ob predstavitvi desetih novih uglasbitev Lainščkove poezije.

Ditkino sodelovanje s pesnikom sicer sega v leto 2013, ko je na zgoščenki z naslovom Ne bodi kot drugi ob svojih avtorskih skladbah ter uglasbenih pesmih Toneta in Marka Pavčka zapela še nekaj njegovih. Prav naslovna pesem se je tedaj poslušalcem zelo priljubila in je z leti postala prava himna mnogih mladoporočencev, saj jo pevka še danes pogosto izvaja tudi na porokah.
 
Ditka in Feri Lainšček pa sicer skupaj nastopata tudi s svojevrstnih in zmeraj dobro obiskanih pesniško – glasbenih dogodkih, kakršni so pri nas sicer redkost.
 
Ditki so se ob predstavitvi albuma, ki je izšel v samozaložbi, poleg razširjenega benda, na odru pridružili različni gosti. Osrednji gost dogodka je bil pisatelj in pesnik Feri Lainšček, ki je avtor besedil vseh desetih pesmi na novi zgoščenki. Prav posebna gostja pa je bila tudi uspešna bolgarska bluegrass country glasbenica, Lilly Drumeva, ki je na Prevalje prišla posebej za Ditkin dogodek.
 
Na albumu Ne spreminjaj me, se nahajajo naslednje pesmi:
1. Vabilo, 2. Ljubi me, kot sonce sije, 3. Ne spreminjaj me, 4. Arabeska ljubezni, 5. Bližina, 6. Vesela, 7. Nihče ne ve, 8. Drugi breg želja, 9. Demon ljubezni, 10. Don't be like others.