Broken hearts z novo verzijo skladbe Ti si ta
28. junij, 2012
Zlatko v videospotu Več od lajfa
28. junij, 2012

Do koncerta The Cult v Ljubljani manj kot teden

Manj kot dva meseca nas loči do izdaje dolgo pričakovanega albuma skupine THE CULT’ Choice of Weapon’ ,ki ga bo produciral legendarni Bob Rock, ki se je podpisal že na treh The Cult albumih.
Album bo izšel 22.5.2012, zato bomo 4.7. v Kinu Šiška v Ljubljani lahko v živo poslušali nekatere nove kot tudi stare uspešnice  “uber” legendarne rock skupine THE CULT.
Kako bolje opisati skupino, ki ima vse napisano že v imenu. »Kultna« skupina The Cult se bo v sklopu evropske turneje po prvič ustavila tudi pri nas. Po odpadlem koncertu v Ljubljani, napovedanem leta 2001, bomo dolgih 11 let kasneje lahko uživali v enem največjih biserov hard rock glasbe na svetu.
The Cult so britanska rock zasedba ustanovljena leta 1983, ki je v prejšnih dveh desetletjih zasedala vrhove lestvic, na turnejah spremljala skupine kot so Guns n’Roses ter Aerosmith in po celem svetu prodala več milijonov albumov. V skoraj tridesetih letih turbulentnega obstoja je skupina zamenjala mnogo članov in zaradi medsebojnih trenj nekajkrat tudi razpadla.
Vstopnice za koncert so na voljo pri EVENTIM-u po ceni:
29 € (omejeni “early bird” kontingent), 32 € (redna predprodaja).

Manj kot teden nas loči do izdaje dolgo pričakovanega albuma skupineThe Cult Choice of Weapon, ki ga bo produciral legendarni Bob Rock, ki se je podpisal že na treh The Cult albumih.    Album je izšel 22.5.2012, zato bomo 4.7. v Kinu Šiška v Ljubljani lahko v živo poslušali nekatere nove kot tudi stare uspešnice legendarne rock skupine The Cult.

Kako bolje opisati skupino, ki ima vse napisano že v imenu. Kultna skupina The Cult se bo v sklopu evropske turneje po prvič ustavila tudi pri nas. Po odpadlem koncertu v Ljubljani, napovedanem leta 2001, bomo dolgih 11 let kasneje lahko uživali v enem največjih biserov hard rock glasbe na svetu.

The Cult so britanska rock zasedba ustanovljena leta 1983, ki je v prejšnih dveh desetletjih zasedala vrhove lestvic, na turnejah spremljala skupine kot so Guns ‘n’ Roses ter Aerosmith in po celem svetu prodala več milijonov albumov. V skoraj tridesetih letih turbulentnega obstoja je skupina zamenjala mnogo članov in zaradi medsebojnih trenj nekajkrat tudi razpadla. 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.