Kultni The Cult v Ljubljani
7. marec, 2012
Metalsteel po štirih letih ponovno v Kranju
7. marec, 2012

Duet Za naju pomlad bo vedno cvetela Tanje Žagar in Marijana Smodeta

Po 7-letnem premoru se je na slovensko glasbeno sceno znova vrnil znameniti kantavtor Marijan Smode in pri založbi Gong Records izdal novi album z naslovom »Kapljica«. Njegovi legendarni kitari po novem dela družbo šarmantni glas priljubljene pevke Tanje Žagar. Prvič v svoji karieri je namreč nastopil v glasbenem duetu. Pesem z naslovom »Za naju pomlad bo vedno cvetela« je Marijan podaril Tanji ob začetku njene lanske koncertne turneje, na kateri je tudi sam gost. Tanja je bila njegovega darila zelo vesela, še posebej ker jo je navdušil ritem pesmi, ki za danšnje čase ni zelo običajen. Pesem »Za naju pomlad bo vedno cvetela« je angleški valček v značilnem country slogu z ljubezensko tematiko. Obiskovalci koncertov Tanje Žagar so imeli priložnost pesem že slišati v živo in odzivi so bili več kot odlični, zato Marijan in Tanja menita, da se bo pesem zagotovo vsedla tudi v srca radijskih poslušalcev.
Pesem je uvrščena na albumu Marijana Smodeta »Kapljica« in Tanje Žagar »Naj živi lep spomin«.

Po 7-letnem premoru se je na slovensko glasbeno sceno znova vrnil znameniti kantavtor Marijan Smode in pri založbi Gong Records izdal novi album z naslovom Kapljica. Njegovi legendarni kitari po novem dela družbo šarmantni glas priljubljene pevke Tanje Žagar. Prvič v svoji karieri je namreč nastopil v glasbenem duetu.

Pesem z naslovom Za naju pomlad bo vedno cvetela je Marijan podaril Tanji ob začetku njene lanske koncertne turneje, na kateri je tudi sam gost. Tanja je bila njegovega darila zelo vesela, še posebej ker jo je navdušil ritem pesmi, ki za danšnje čase ni zelo običajen.

Pesem Za naju pomlad bo vedno cvetela je angleški valček v značilnem country slogu z ljubezensko tematiko. Obiskovalci koncertov Tanje Žagar so imeli priložnost pesem že slišati v živo in odzivi so bili več kot odlični, zato Marijan in Tanja menita, da se bo pesem zagotovo vsedla tudi v srca radijskih poslušalcev. 

TANJA ŽAGAR IN MARIJAN SMODE –  Za naju pomlad bo vedno cvetela 
TanjaZagarMarjanSmodeZanajupomladbovednocvetela.mp3

Pesem je uvrščena na albumu Marijana Smodeta Kapljica in Tanje Žagar Naj živi lep spomin.