Šesta izdaja LocalCoolTure s skupino DOT
4. april, 2012
Moonlight sky Trio z novo ploščo Changing Parameters
4. april, 2012

Elvis Jackson na 2200 metrih

Foto: Annelie Rosencrantz

Foto: Annelie Rosencrantz

ELVIS JACKSON so bili od 6.marca dalje na turneji po Avstriji, Nemčiji, Češki republiki, osrednji del turneje pa so od 15.3.do 30.3. prebili na turneji po Veliki Britaniji. Na turneji so prevozili več tisoč kilometrov,  imeli 20 nastopov na tujem, pri nas pa jih za zaključek  čakata dva nastopa: 6.4. KRANJ/ Disco Planet Kranj (Študentski žur ) in 7.4. BOVEC-KANIN/ Rock’n’Kanin ob 11.30 dopoldan!  Več o turneji v prihodnjem medijskem sporočilu, ko bodo fantje lahko strnili vtise in predstavili odziv iz medijev.
Posebne pozornosti je tokrat deležen nastop na nadmorski višini cca 2.200 metrov, ki bo v soboto, 7.aprila, ob 11.30 na našem visokogorskem smučišču KANIN nad Bovcem. ELVIS JACKSON se z veseljem vračajo na mesto, kjer so pred odhodom na turnejo posneli kadre s produkcijsko ekipo Mitrumedia za videospot za pesem »THIS TIME«. Ta bo tako tudi uradno sklenila promocijo uspešnega albuma »Against The Gravity«. Za »THIS TIME« so se fantje odločili, ker je pesem deležna velike pozornosti s strani angleških medijev in radijskih postaj, tako lokalnih in regionalnih, kot tudi nacionalnih in priznanih, kot so KERRANG!, Q in TOTAL ROCK. Na seznamu pa naj bi se kmalu dodale tudi BBC, PLANET ROCK in še nekatere druge radijske postaje. Obenem je to pesem, ki si jo bomo verjetno najbolj zapomnili z albuma »Against the Gravity« in bo z video upodobitvijo še bolj ostala vtisnjena v naš spomin.

Elvis Jackson so bili od 6.marca dalje na turneji po Avstriji, Nemčiji, Češki republiki, osrednji del turneje pa so od 15.3.do 30.3. prebili na turneji po Veliki Britaniji. Na turneji so prevozili več tisoč kilometrov,  imeli 20 nastopov na tujem, pri nas pa jih za zaključek čakata še dva nastopa: 6.4. v Kranju in 14.4. na Kaninu ob 11.30 dopoldan!

Posebne pozornosti je tokrat deležen nastop na nadmorski višini cca 2.200 metrov, ki bo v soboto, 7.aprila, ob 11.30 na našem visokogorskem smučišču Kanin nad Bovcem. Elvisi se z veseljem vračajo na mesto, kjer so pred odhodom na turnejo posneli kadre s produkcijsko ekipo Mitrumedia za videospot za pesem This time. Ta bo tako tudi uradno sklenila promocijo uspešnega albuma Against The Gravity. Za This Time so se fantje odločili, ker je pesem deležna velike pozornosti s strani angleških medijev in radijskih postaj, tako lokalnih in regionalnih, kot tudi nacionalnih. Obenem je to pesem, ki si jo bomo verjetno najbolj zapomnili z albuma Against the Gravity in bo z video upodobitvijo še bolj ostala vtisnjena v naš spomin.