Italijanski post-rockerji Aldrin v Gala hali
19. julij, 2012
Luca Ciarla Quartet v atriju Mestnega muzeja Ljubljana
20. julij, 2012

Elvis Jackson po festivalih doma in na tujem

ELVIS JACKSON, kljub temu, da so veliko zaposleni s pripravo pesmi za novi, težko pričakovani peti album, ne mirujejo! Tudi to poletje so prejeli veliko ponudb za festivalske in koncerte nastope, tako doma, kot na tujem. Predstavljajo pa še vedno aktualen in zadnji videospot za pesem This Time, ob bok katerega so za poletno rajanje pripravili najbolj udaren repertoar največjih uspešnic. Potem ko so letos dvakrat uspešno nastopali na turnejah po Veliki Britaniji in na koncertih v Nemčiji, so preko poletja bolj usmerjeni v nastope na domačem prostoru in ponovno na hrvaškem (Ferragosto Jam festival, Špancir festival) ter bližnji okolici. Poletno dogajanje so uspešno pričeli z nastopom na Rock Music Festivalu v Ljubljani, navdušili pa so tudi na koncertu Vala 202, Slovenskih konjicah, Radovljici in na švicarskem Open Eye festivalu, kjer so prvič nastopili pred več kot 10 leti delovanja, tako rekoč na začetku glasbene kariere. Pred njimi pa je še vrhunec poletja z nastopom na ŠVIC Festivalu, Mladem festu v Sežani,  Ferragosto Jam festivalu ob jezeru Orahovac na Hrvaškem, Overthenoise festivalu v Italiji, Čipkariji v Idriji, v Celju (Šmartinsko jezero) in za zaključek poletja na Špancir festivalu v Varaždinu. Jeseni jih bomo lahko videli na Kongresnem trgu v Ljubljani, na krajšem nastopu v okviru projekta R.E.M., kjer so z ostalimi slovenskimi in povabljenimi tujimi glasbeniki za posebno kompilacijo v spomin na legendarno ameriško rock skupino R.E.M. predelali pesem iz zakladnice uspešnic.  Več o projektu bomo spregovorili kmalu.
Elvis Jackson se za oktober pripravljajo na krajšo turnejo po Švici, decembra pa naj bi se ponovno tudi podali po Nemčiji, enkrat vmes pa bodo našli čas, da posnamejo pesmi za novo izdajo, ki jo želijo predstaviti v letu 2013.

Elvis Jackson, kljub temu, da so veliko zaposleni s pripravo pesmi za novi, težko pričakovani peti album, ne mirujejo! Tudi to poletje so prejeli veliko ponudb za festivalske in koncerte nastope, tako doma, kot na tujem. Predstavljajo pa še vedno aktualen in zadnji videospot za pesem This Time, ob bok katerega so za poletno rajanje pripravili najbolj udaren repertoar največjih uspešnic. Potem ko so letos dvakrat uspešno nastopali na turnejah po Veliki Britaniji in na koncertih v Nemčiji, so preko poletja bolj usmerjeni v nastope na domačem prostoru in ponovno na hrvaškem (Ferragosto Jam festival, Špancir festival) ter bližnji okolici. Poletno dogajanje so uspešno pričeli z nastopom na Rock Music Festivalu v Ljubljani, navdušili pa so tudi na koncertu Vala 202, Slovenskih konjicah, Radovljici in na švicarskem Open Eye festivalu, kjer so prvič nastopili pred več kot 10 leti delovanja, tako rekoč na začetku glasbene kariere. Pred njimi pa je še vrhunec poletja z nastopom na ŠVIC Festivalu, Mladem festu v Sežani,  Ferragosto Jam festivalu ob jezeru Orahovac na Hrvaškem, Overthenoise festivalu v Italiji, Čipkariji v Idriji, v Celju (Šmartinsko jezero) in za zaključek poletja na Špancir festivalu v Varaždinu. Jeseni jih bomo lahko videli na Kongresnem trgu v Ljubljani, na krajšem nastopu v okviru projekta R.E.M., kjer so z ostalimi slovenskimi in povabljenimi tujimi glasbeniki za posebno kompilacijo v spomin na legendarno ameriško rock skupino R.E.M. predelali pesem iz zakladnice uspešnic.  Več o projektu bomo spregovorili kmalu.

Elvis Jackson se za oktober pripravljajo na krajšo turnejo po Švici, decembra pa naj bi se ponovno tudi podali po Nemčiji, enkrat vmes pa bodo našli čas, da posnamejo pesmi za novo izdajo, ki jo želijo predstaviti v letu 2013.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.