Klemen Slakonja z videospotom za skladbo Slovenia will win
27. februar, 2012
Eva Boto s skladbo Verjamem na letošnjo Pesem Evrovizije
27. februar, 2012

Elvis Jackson tik pred turnejo po Evropi in Veliki Britaniji

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

ELVIS JACKSON so si z uspešno prvo turnejo izborili možnost, da se v letu 2012 vračajo na drugo, tokrat tritedensko turnejo po Veliki Britaniji. Na poti v Veliko Britanijo in nazaj bodo opravili še nekaj nastopov v Avstriji (Dunaj), na Češkem (Praga, Uste nad Labem) in Nemčiji (Köln, Dresden, Stuttgart, in Wermelskirchen). Pozornost pa je tokrat bolj ali manj usmerjena na angleško tržišče, kjer je album »Against The Gravity« v redni prodaji  in je PR partner turneje ena izmed najbolj znanih angleških alter revij Big Cheese Magazine. Slednja bo v novi izdaji revije, ki izide 1.marca, predstavila tudi intervju s skupino ELVIS JACKSON, poleg tega pa bodo naši punk rokerji predstavljeni še v veliko drugih tiskanih in spletnih medijih. Na radio postajah pa se bo predstavil single »THIS TIME«.  Na turneji velja izpostaviti koncert v Londonu , ki bo v sredo, 21. marca ob 19. uri v priznani koncertni dvorani Purple Turtle v Camdnu, 65 Crowndale Road, Camden, London NW1 1TN (v bližini podzemne postaje Mornington Crescent). V Purple Turtle so do zdaj nastopale tudi znane skupine, kot so: Eighties Matchbox B-Line Disaster, The Datsuns,The Bishops, Brigade, Mistys Big Adventure, Towers of London, Crystal Castles, Aiden, Sique Sique Sputnik, Demented Are Go, Nick Oliveri, Orange Goblin in Gallows.
Koncertna turneja po Veliki Britaniji bo tako tokrat potekala od 15. do 31. marca 2012. Poleg Londona so potrjeni koncerti v Dovru, Leedsu, Derbyju, Basingstoku, Hastingsu, Yorku, Southamptonu, Huddersfieldu, Bristolu in Birminghamu. V mesec dni dolgi turneji čaka ELVIS JACKSON tako kar 20 nastopov.

Elvis Jackson so si z uspešno prvo turnejo izborili možnost, da se v letu 2012 vračajo na drugo, tokrat tritedensko turnejo po Veliki Britaniji. Na poti v Veliko Britanijo in nazaj bodo opravili še nekaj nastopov v Avstriji (Dunaj), na Češkem (Praga, Uste nad Labem) in Nemčiji (Köln, Dresden, Stuttgart, in Wermelskirchen). Pozornost pa je tokrat bolj ali manj usmerjena na angleško tržišče, kjer je album Against The Gravity v redni prodaji  in je PR partner turneje ena izmed najbolj znanih angleških alter revij Big Cheese Magazine. Slednja bo v novi izdaji revije, ki izide 1.marca, predstavila tudi intervju s skupino  Elvis Jackson, poleg tega pa bodo naši punk rokerji predstavljeni še v veliko drugih tiskanih in spletnih medijih. Na radio postajah pa se bo predstavil single This time.

 Na turneji velja izpostaviti koncert v Londonu , ki bo v sredo, 21. marca ob 19. uri v priznani koncertni dvorani Purple Turtle v Camdnu, 65 Crowndale Road, Camden, London NW1 1TN (v bližini podzemne postaje Mornington Crescent). V Purple Turtle so do zdaj nastopale tudi znane skupine, kot so: Eighties Matchbox B-Line Disaster, The Datsuns,The Bishops, Brigade, Mistys Big Adventure, Towers of London, Crystal Castles, Aiden, Sique Sique Sputnik, Demented Are Go, Nick Oliveri, Orange Goblin in Gallows.

Koncertna turneja po Veliki Britaniji bo tako tokrat potekala od 15. do 31. marca 2012. Poleg Londona so potrjeni koncerti v Dovru, Leedsu, Derbyju, Basingstoku, Hastingsu, Yorku, Southamptonu, Huddersfieldu, Bristolu in Birminghamu. V mesec dni dolgi turneji čaka  Elvis Jackson tako kar 20 nastopov.