Sergej Čas predstavlja album Kozmonavt in singel Rad bi te čakal
15. december, 2016
Bališ postavljajo ogledalo današnji družbi
15. december, 2016

Elvis Jackson z novo skladbo Whatever happens

Elvis Jackson so sinoči v Baru Gas Station predstavili svoj povsem novi singel "Whatever Happens". Dogodek so zapečatili tudi s z dvema različicama piva Elvis Jackson, ki so ga za eno najboljših koncertnih zasedb v Sloveniji zvarili v pivovarni Lila Misa. 

Pesem je nastala v BearTracks Recording Studio. Za mix sta tokrat poskrbela Primož Velikonja in Roberto Bulešič, pod mastering pa se podpisuje Gregor Zemljič. "Komad govori o tem, da samo govoriti o spremembah ni dovolj. Včasih se je treba prepustiti, iti morda celo z glavo skozi zid in pustiti, da se spremembe tudi dejansko zgodijo ", o "Whatever Happens" pove glavni mojster Elvis Jackson, frontman David Kovšca – Buda.
ELVIS JACKSON – Whatever Happens Elvis_Jackson_Whatever_Happens.mp3
 
Trije Primorci in Štajerc z novim singlom oznanjajo tudi novi zagon v zasedbi, ki so ga narekovale tudi nekatere kadrovske spremembe v zadnjem času. Management zasedbe po novem predstavlja dvojica Simona Potočar in Marko Kotnik. Fantje se na odre v polnem zagonu vračajo že v decembrskih dneh. Že ta konec tedna bodo nastopili v domači Ajovščini, teden zatem v Kranju, zadnje dni leta pa jih lahko ujamete v Krškem in Kranju.