Drago Mislej Mef tokrat v singlu Luzer
26. marec, 2014
Anavrin s tretjim studijskim albumom podirajo domine!
28. marec, 2014

Elvis Jackson za otvoritev Orto festa

Predstavitev pesmi z Window EP-ja, ko bo ta na voljo za prodajo in promocijo, se bo zgodila na dveh koncertih na tradicionalnem Orto festu. Elvis Jackson bodo namreč poskrbeli za veliko otvoritev letošnjega Orto festa, ki se prične v sredo, 2. aprila 2014. Za številne oboževalce, ki ne bodo uspeli do vstopnic, pa so potrdili tudi dodaten datum v četrtek, 3. aprila 2014. Obenem bodo promocijo EP-ja WINDOW s koncerti podkrepili tudi drugod po Sloveniji.

Elvis Jackson, prepoznavni po svoji energični mešanici punka, rocka, skaja ter reggae glasbe, so se odločili, da v začetku aprila predstavijo svojo novo, tokrat EP izdajo 6 pesmi. Šaljivi Primorci in Štajerec so zadnje leto intenzivno ustvarjali nove pesmi, v zadnjem obdobju pa so vse tudi že posneli. Pripravljajo se na postprodukcijo, izdajo albuma pa so prestavili na jesen ali zimo 2014.V času, ko se je že tako velika Elvis Jacksondružina povečala za še kar nekaj novorojenih članov, se je v zbirki EJ produkcije nabralo namreč nekaj zanimivih posnetkov.Zato pa imamo sedaj novo EP izdajo Window, s katero bomo veliko lažje dočakali kompleten album.
 
In kdo bi lahko lepše pričaral pravo pomladno-poletno vzdušnje kot ravno Elvis Jackson. Štirje albumi, več videospotov, preko 900 koncertov in odmerjena doza humorja, poskočnega skaja, reggaeja, rocka, popa, punka in nažganih kitar. Album Against The Gravity je skupina uspešno predstavljala na največjih festivalih in večjih klubih po Evropi ter sosednjih državah. Elvis Jackson so bili pri nas doma zasluženo deležni širše medijske prepoznavnosti, na tujem jih poznajo po nepozabnih in atraktivnih nastopih. Posnete so pesmi za novi, peti album, ki bo v marsičem prelomen in vreden pozornosti. Nekaj novih pesmi bodo predstavili in testirali že tokrat. Gleda na odzive na koncertih so Elvis Jackson verjetno najbolj poskočen in energičen živi rock bend v Sloveniji! Tokrat si lahko obetamo nor in nepozaben koncert, saj je klubsko vzdušje tisto, česar si fantje tudi dejansko najboj želijo! Ne spreglejte jih, v klubih po Sloveniji ne nastopajo ravno pogosto!
 
Elvis Jackson vam na koncertu pripravljajo tudi čisto posebno glasbeno presenečenje.