Iva s skladbo I wanna be free v videospotu
10. julij, 2012
Dvigni mi krila Eve Boto
10. julij, 2012

Emkej predstavlja novi videospot One Love

Mariborski raper Marko Kocjan – Emkej predstavlja svoj drugi videospot z albuma »Znajdi se«, in sicer reagge naravnano pesem »One love«, ob pevski spremljavi Polone Leben.
One love je pesem, ki objektivno govori o indijski konoplji, kot naravnemu viru, ki je skozi zgodovino in še danes služil ljudem na različne načine – industrijsko in zdravstveno. Emkej skozi celoten videospot širi pozitivno energijo in ljubezen. S kolesom se vozi po Mariboru, komunicira z ljudmi in jih spravlja v boljšo voljo z manjšim darilom. Spot so snemali na različnih lokacijah v Mariboru, v njem pa nastopajo njegovi prijatelji, kot tudi člani ekipe Wudisban records. Spot so posneli nadobudni fantje skupine »Close2art«.
Album »Znajdi se« je prvi izdelek novonastale neodvisne založbe Wudisban Records. Plošča je nastala v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. Rdeča nit albuma je boj med dobrim in zlim, postavlja pa vprašanje, kako v današnji razvrednoteni družbi ostati pošten. Emkej  poudarja, da ljudje danes svoja slaba dejanja na žalost opravičujejo na način: »Kaj je, znašo sn se!« in ravno zato je album dobil naslov »Znajdi se«. Album je izšel 9. marca 2012, ko se je uradno začela tudi Emkejeva turneja po Sloveniji.

Mariborski raper Marko Kocjan – Emkej predstavlja svoj drugi videospot z albuma Znajdi se, in sicer reagge naravnano pesem One love, ob pevski spremljavi Polone Leben.
One love je pesem, ki objektivno govori o indijski konoplji, kot naravnemu viru, ki je skozi zgodovino in še danes služil ljudem na različne načine – industrijsko in zdravstveno. Emkej skozi celoten videospot širi pozitivno energijo in ljubezen. S kolesom se vozi po Mariboru, komunicira z ljudmi in jih spravlja v boljšo voljo z manjšim darilom. Spot so snemali na različnih lokacijah v Mariboru, v njem pa nastopajo njegovi prijatelji, kot tudi člani ekipe Wudisban records. Spot so posneli nadobudni fantje skupine Close2art. 

Album Znajdi se je prvi izdelek novonastale neodvisne založbe Wudisban Records. Plošča je nastala v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. Rdeča nit albuma je boj med dobrim in zlim, postavlja pa vprašanje, kako v današnji razvrednoteni družbi ostati pošten. Emkej  poudarja, da ljudje danes svoja slaba dejanja na žalost opravičujejo na način: Kaj je, znašo sn se! in ravno zato je album dobil naslov Znajdi se. Album je izšel 9. marca 2012, ko se je uradno začela tudi Emkejeva turneja po Sloveniji.