Novi singel skupine Avtomobili Bar pozabe
18. februar, 2013
Foto: Bojan Pipalovič za Reload
Gary Beck ga je odpeljal
18. februar, 2013

Eskobars s singlom Ni dovolj

Foto: Janez Volmajer

Foto: Janez Volmajer

Eskobars predstavljajo novo skladbo Ni dovolj! Po skladbi Vidim ti v očeh tako lahko slišite že drugi single iz prihajajočega albuma zasedbe Eskobars, ki bo izšel v jesenskih mesecih.

Skladba Ni dovolj govori o odnosu med moškim in žensko, sam nastanek skladbe pa je zgodba zase: besedilo so Eskobars spisali na prav poseben način – med snemanjem skladbe je Jure Lesar, frontman zasedbe, spuščal samo zloge in zvoke, brez smiselnega besedila. Kasneje so v posnet material dodajali besede, ki so zvenele podobno in vse skupaj smiselno uredili. Poslušajte novo skladbo in se prepričajte, kako so se odrezali!

ESKOBARS – Ni dovolj EskobarsNidovolj.mp3

Eskobars za pozno jesen letošnjega leta napovedujejo izid drugega albuma. Novi album bo zrelejši, zvoki bodo bolj prečiščeni, aranžmaji pa neposredni, bazirani na kitarah. Skladbe drugega albuma govorijo predvsem o odnosih – odnosih med prijatelji in člani zasedbe Eskobars, ljubezenskih odnosih, odnosih posameznika do sveta. Iz prihajajočega albuma so Eskobars že predstavili skladbo Vidim ti v očeh, tokrat pa Ni dovolj!