Ulca za ulco v Cvetličarni
29. april, 2014
Foto: Žana Šuran
NoAir z drugim singlom Crazy Maybe
29. april, 2014

Eskobars v prav posebnem videospotu za singel Dej povej

Foto: Janez Volmajer

Foto: Janez Volmajer

Eskobars predstavljajo nov videospot! Tokrat so se odločili za vizualizacijo aktualnega singla Dej povej iz novoizdanega albuma Ni dovolj!.

Za zanimivo in edinstveno vizualizacijo skladbe Dej povej je poskrbel Domen Lo, s katerim so Eskobars že sodelovali pri videospotu za skladbo Ni dovolj. “Nekaj mesecev neprespanih noči, črnih obrob pod očmi, odpoved hrbtnega dela okostnjaka od prekomernega čepenja za delovno površino… Gre za enega, največjega, od zaključnih projektov mojega magistrskega študija ilustracije na Fakulteti za dizajn,” o videospotu pravi Domen Lo. 
 
Videospot je sicer svojo premierno predstavitev že doživel – kot prvi so si ga lahko ogledali obiskovalci koncerta skupine Eskobars v ljubljanskem Kinu Šiška, kjer so fantje prav na dan izida tudi v živo predstavili nov album Ni dovolj!. Videospot je bil končan tik pred zdajci – šele v zgodnjih jutrnajih urah premiernega dne. Tudi Eskobars so si ga v končni obliki lahko ogledali šele dobro uro pred premieno predstavitvijo, saj so režiserju, ilustratorju in avtorju Domnu pustili proste roke – in le tako so lahko nastali umetniški liki: plahutajoči in prepevajoči metulj-televizorji, lebdeče oko-ribice, sestavljajoče se sprehajajoče hišice, skakajoče podstavke za naslovnjače z rilci … Končni izdelek je nedvomno nekaj novega in drugačnega.