Kam je vsa ljubezen šla? Dareta Kauriča in New Swing Quarteta
17. september, 2019
Mi2 z izredno pesmijo v izrednih razmerah; Kakor nekoč
17. marec, 2020

Eva Boto predstavlja Lepo je živet

Natanko štiri mesece po izdaji svojega premiernega albuma in začetka koncertne turneje Eva Boto izdaja svoj naslednji single. Če izbira pesmi ni presenečenje, je pa presenečenje način, kako ga je Eva predstavila svojim fenom. Namreč, namesto klasične predstavitve preko TV-ja in spletk, je pesem Lepo je živet predstavila kar preko Instagrama v live predstavitvi. Tudi tokrat je pesem rezultat sodelovanja z mladim slovenskim producentom, Žanom Serčičem.

Eva je svoje misli o novi pesmi in načinu predstavitve za svoje oboževalce strnila v naslednji objavi: »Vem za ENO stvar, ki v teh dneh pomaga čisto vsem!!! Ne pozdravi koronavirusa, zagotovo pa pomaga pri počutju. TO JE GLASBAAAAAA!!!! Zato vam podarjam nekaj mojega, NOVEGA!

Ljudje rabimo malo pozitive v tem času, pa še zdi se mi, da je pesem popolna za trenutno situacijo, ker govori predvsem o današnjih odnosih, ki so, ob vsem tem tempu življenja, postali na nek način preveč površinski. Nimamo se časa umirit, ne znamo več komunicirat med sabo, po drugi strani pa želimo drugim dokazat – sploh TUKAJ, na socialnih omrežjih, kako smo srečni. Ampak na koncu dneva ni pomembno to, kar vidijo drugi. Pomembno je to, kar čutiš SAM! Kdo te na koncu dneva objame, komu se lahko zaupaš, kdo ti ponudi roko, ko jo potrebuješ.

O vsem tem sva skupaj z Žanom Serčičem, producentom in soavtorjem pesmi, razmišljala, ko sva ustvarjala tole pesem in tako tudi spot na nek način predstavlja te moje misli….«

Vabljeni k ogledu zelo posebnega videospota, ki ga je Eva ustvarila s pomočjo svoje kreativne ekipe, plesalcev ProDance Studia in kreativnega vodje, Mihe Krušiča, ki jo je med drugim tudi vodil v oddaji Znan obraz ima svoj glas.