Jazz Cerkno letos vabi v septembru
20. maj, 2020
Saša Lešnjek predstavlja Klopco želja
8. junij, 2020

Eva Boto s kavča na koncerte

Čeprav je za glasbenike in večino kulturnikov epidemija novega koronavirusa pomenila popolno pavzo delovanja, so se nekateri znašli po svoje – koncertirali so s kavčov, iz dnevnih sob in še kako drugače. Govora je seveda o spletnih koncertih in on-line nastopih in Eva Boto je bila s svojo skupino v tem čudnem spomladanskem obdobju med najbolj dejavnimi.

 

 

»Z bandom smo zaradi epidemije v treh mesecih, ki sem se jih zelo veselila, izgubili vsaj 15 koncertov in zadnjega odigrali 7. marca. Kljub začetnemu šoku, ko nihče ni vedel, koliko bo vse skupaj trajalo in do kdaj bomo zaprti, smo se z ekipo organizirali in se lotili spletnih koncertov. Na miru enostavno ne morem biti in preveč imam rada glasbo in petje, da bi imela kar nekajmesečno pavzo,« je povedala Eva, ki se že veseli prireditev in nadomestitve izgubljenih koncertov.

V prihodnjih mesecih …

… Eva z ekipo nadomešča izgubljene koncerte in planira nove, tako da jih boste lahko videli po celi Sloveniji. V živo predstavlja svoj prvi album, ki ga je izdala novembra lani, nekatere uspešnice iz zmagovitega gostovanja v oddaji Znan obraz ima svoj glas, in priredbe njej ljubih hitov. Vabljeni!