Foto: Kozamurnik B77
Jerica Haber z videospotom za Do konca in nazaj
4. maj, 2012
Foto: Mauricio Landini
V Cerknem letos že 17. Jazz Cerkno
5. maj, 2012

Eva Boto z angleško in srbohrvaško različico skladbe Verjamem

Eva Boto, letošnja slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije, bo v prihodnjih tednih po Evropi predstavljala svojo evrovizijsko skladbo Verjamem. Minuli konec tedna je nastopila v Amsterdamu, sledili pa bodo še nastopi na HRT v Zagrebu, BHTV in Pink BH v Sarajevu, na RTS v Beogradu in na tradicionalni evrovizijski zabavi v Londonu.
Medtem je Eva že posnela svoj »evrovizijski E.P.« (pri ZKP RTV SLO bo izšel 11. maja), na katerem bodo ob remiksih tudi tri nove inačice njene evrovizijske skladbe, ob dodelani Verjamem (FPB) še Pure Love v angleščini in U kamen i vodu v srbohrvaščini. Eva bo nastopila s slovensko inačico.

Eva Boto, letošnja slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije, bo v prihodnjih tednih po Evropi predstavljala svojo evrovizijsko skladbo Verjamem. Nastopila je že v Amsterdamu, nastopi na HRT v Zagrebu, BHTV in Pink BH v Sarajevu, na RTS v Beogradu in na tradicionalni evrovizijski zabavi v Londonu. 
Medtem je Eva že posnela svoj evrovizijski E.P. (pri ZKP RTV SLO bo izšel 11. maja), na katerem bodo ob remiksih tudi tri nove inačice njene evrovizijske skladbe, ob dodelani Verjamem (FPB) še Pure Love v angleščini in U kamen i vodu v srbohrvaščini. Eva bo nastopila s slovensko inačico.

EVA BOTO – Pure love EvaBotoPureLove.mp3 
EVA BOTO -U kamen i vodu EvaBotoUkamenivodu.mp3