Eva Boto predstavlja skladbo Verjamem po Evropi
24. april, 2012
Taira prvi singel nove plošče Dua Aritmija
24. april, 2012

E.V.A. in London za zaključek Orto Festa

Plesna funky glasba bo zaključila letošnje aprilsko dogajanje v Orto baru.
Skupina Electric Venom Agency, na kratko E.V.A., združuje vse tisto, kar si zahtevnejši plesno razpoloženi poslušalci želijo. Odlične glasbenike, zanimive plesne skladbe ter prijeten glas in stas simpatične pevke Eve Moškon. Album Pridi greva je prinesel kar nekaj odličnih singlov ‘Misel nate’, ‘Pridi greva’, ‘Najine 3’ in aktualnega ‘Blizu’, ki se na slovenskih glasbenih lestvicah uvršča na najvišja mesta. V Ortu se bodo E.V.A. predstavili v spomladno prenovljeno zasedbo, pridružila sta se jim namreč kitarist Uroš Usenik in vsestranska glasbenica Katja Stare.
Zasedba LONDON se je začela snovati, ko sta se spoznala producent Koolade in bobnar Ivo Rimc. Prvi je potreboval bobne, zato kontaktiral Iva, s katerim sta začela skupaj ustvarjati. Ideji o snemanju materiala sta se pridružila še izjemna Jernej Kržič (bas) in Erik Marenče (pianist). Po nekaj zabavnih in uspešnih studio sessionih so se skupaj odločili, da projekt zastavijo resneje. Zasedba je postala bogatejša še za unikatnega kitarista Andraža Mazija in vokalistko s prečudovitim glasom in močno energijo, Sašo Danilov. Zvok skupine je zanimiv predvsem zaradi dveh vokalov in njune kombinacije živahnega elektro vokala (talk box, vocoder).
Orto fest se bo zaključil funky. Plesno. In z obilico dobre klubske glasbe. S skupinama E.V.A. in London.

Plesna funky glasba bo zaključila letošnje aprilsko dogajanje v Orto baru. 
Skupina Electric Venom Agency, na kratko E.V.A., združuje vse tisto, kar si zahtevnejši plesno razpoloženi poslušalci želijo. Odlične glasbenike, zanimive plesne skladbe ter prijeten glas in stas simpatične pevke Eve Moškon. Album Pridi greva je prinesel kar nekaj odličnih singlov Misel nate, Pridi greva, Najine 3 in aktualnega Blizu, ki se na slovenskih glasbenih lestvicah uvršča na najvišja mesta. V Ortu se bodo E.V.A. predstavili v spomladno prenovljeno zasedbo, pridružila sta se jim namreč kitarist Uroš Usenik in vsestranska glasbenica Katja Stare.

Zasedba London se je začela snovati, ko sta se spoznala producent Koolade in bobnar Ivo Rimc. Prvi je potreboval bobne, zato kontaktiral Iva, s katerim sta začela skupaj ustvarjati. Ideji o snemanju materiala sta se pridružila še izjemna Jernej Kržič (bas) in Erik Marenče (pianist). Po nekaj zabavnih in uspešnih studio sessionih so se skupaj odločili, da projekt zastavijo resneje. Zasedba je postala bogatejša še za unikatnega kitarista Andraža Mazija in vokalistko s prečudovitim glasom in močno energijo, Sašo Danilov. Zvok skupine je zanimiv predvsem zaradi dveh vokalov in njune kombinacije živahnega elektro vokala (talk box, vocoder). 

Orto fest se bo zaključil funky. Plesno. In z obilico dobre klubske glasbe. S skupinama E.V.A. in London.