Z Zarolaj.si na koncert zasedbe Guns 2 Roses
9. december, 2011
Foto: Tina Rus
Crvena Jabuka, mojstri ljubezenske lirike v Cvetličarni
9. december, 2011

Evil Eve s provokativnim videospotom za skladbo Ne bi, hvala

Foto: Rok Malek

Foto: Rok Malek

Te dni na male ekrane prihaja še en zanimiv izdelek – videospot sveže in ravno prav ‘pikantne’ zasedbe Evil Eve. Če sodimo po prvih ogledih in komentarjih, bo video za skladbo Ne bi, hvala v režiji Mihe Knifica zagotovo požel veliko zanimanja. V samo eni uri po prvi objavi na medmrežju je video pogledalo več kot 600 ljudi, potem pa je bil videospot umaknjen iz spletnega portala youtube zaradi ‘nedefiniranih razlogov’. Videospot se je na koncu vendarle lahko ponovno objavil na tem priljubljenem video kanalu in v manj kot 24 urah si je novo povezavo ogledalo že okrog 1300 internetnih uporabnikov.
Eva in njena ekipa so v spotu pokazali, da so dovolj odštekani, energični, posebni – in si upajo! Videospot, v katerem se – zgolj na prvi pogled – mladina zabava v nočnem klubu, skriva v sliki več različnih pomenov ter odraža nekatere vidne segmente današnje družbe in na ravno prav provokativen način opozarja na stanje, v katerem je svet obtičal zaradi pohlepa, hlepenja po blišču in lepotnih idealih. Z dobro mero ostrega, a prikupno hudomušno, se dotakne tudi nekaterih stereotipov in tabu tem – tako lahko Evo vidimo med drugim oblečeno v nuno, vsekakor pa je najbolj osupljiv kader, ko nevesta v obleki iz dolarskih bankovcev poljubi Jezusa. Verjetno je bilo prav slednje razlog za težave na youtubeu.
Glede na odlične odzive tako na glasbo kot na videospot lahko pričakujemo, da bodo Evil Eve dvignili veliko prahu na sceni. S prvim koncertnim nastopom pa začenjajo že kmalu, saj bodo ta vikend, 10. decembra, ob 21h gostje na velikem koncertu skupine REQUIEM v Kinu Šiška v Ljubljani, potem pa bodo 16.12. za zabavo poskrbeli še v Podbočju na Dolenjskem, kjer pripravljajo koncert skupaj s SHYAM.
Single Ne bi, hvala, ki bo že ta teden tudi na radijskih valovih, je avtorsko delo kitarista Jureta Golobiča, besedilo pa je napisala Eve Breznikar. Nahaja se na pravkar izdanem kompilacijskem albumu Hočemo dobro glasbo – Val011.

Te dni na male ekrane prihaja še en zanimiv izdelek – videospot sveže in ravno prav “pikantne” zasedbe Evil Eve. Če sodimo po prvih ogledih in komentarjih, bo video za skladbo Ne bi, hvala v režiji Mihe Knifica zagotovo požel veliko zanimanja. V samo eni uri po prvi objavi na medmrežju je video pogledalo več kot 600 ljudi, potem pa je bil videospot umaknjen iz spletnega portala youtube zaradi “nedefiniranih razlogov”. Videospot se je na koncu vendarle lahko ponovno objavil na tem priljubljenem video kanalu in v manj kot 24 urah si je novo povezavo ogledalo že okrog 1300 internetnih uporabnikov.  

Eva in njena ekipa so v spotu pokazali, da so dovolj odštekani, energični, posebni – in si upajo! Videospot, v katerem se – zgolj na prvi pogled – mladina zabava v nočnem klubu, skriva v sliki več različnih pomenov ter odraža nekatere vidne segmente današnje družbe in na ravno prav provokativen način opozarja na stanje, v katerem je svet obtičal zaradi pohlepa, hlepenja po blišču in lepotnih idealih. Z dobro mero ostrega, a prikupno hudomušno, se dotakne tudi nekaterih stereotipov in tabu tem – tako lahko Evo vidimo med drugim oblečeno v nuno, vsekakor pa je najbolj osupljiv kader, ko nevesta v obleki iz dolarskih bankovcev poljubi Jezusa. Verjetno je bilo prav slednje razlog za težave na YouTube-u.

Single Ne bi, hvala, ki bo že ta teden tudi na radijskih valovih, je avtorsko delo kitarista Jureta Golobiča, besedilo pa je napisala Eve Breznikar. Nahaja se na pravkar izdanem kompilacijskem albumu Hočemo dobro glasbo – Val011.