Tina Mauko z Rezom duha v Slovenski filharmoniji
11. februar, 2013
Jernej Dermota pred Valentinovim s singlom Ljubezen res je nora stvar
11. februar, 2013

Evil Eve s singlom Prepozno

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

Skupina Evil Eve te dni predstavlja novi single z naslovom Prepozno. Gre za skladbo, ki je nastala v istem časovnem obdobju kot prvi trije singli – Nisem dobra vila, Ne bi, hvala in Problem, v zadnjih mesecih pa je dobila nov aranžma in besedilo. Prvič so Evil Eve to skladbo v živo predstavili v srbski različici na festivalu Belgrade Beerfest, kjer so navdušili poleti, slovenski publiki pa so jo premierno predstavili na koncertu v Kinu Šiška decembra. Zdaj je single končno dobil še studijsko obliko in jo pošiljajo med poslučalce.

Glasbo je napisal kitarist Jure Golobič, ki je pripravil tudi nov aranžma, besedilo pa je delo vokalistke Eve Breznikar. Za miks je v studiu je poskrbel Tine Janžek, sicer član skupine I.C.E., ki se s svojim bendom prav te dni odpravlja na snemanje albuma.

“Za singel Prepozno sem imela štiri različna besedila in na koncu so prijateljice odločile, katerega bomo posneli. Medtem ko ustvarjam izdelke iz usnja, pišem. Upam, da bomo čimprej posneli še ostale pesmi za album, do takrat pa se posvečamo vajam in koncertom. Še posebej se veselimo nastopa na letošnjem Ortofestu v Ljubljani.”

EVIL EVE – Prepozno EvilEvePrepozno.mp3