Foto: Samo Mikulič
Katja Koren izdala svoj prvenec z naslovom Veš, kaj mislim?
1. februar, 2012
White Skull potjeni za festival Metal Mania Open Air 2012
1. februar, 2012

Flirrt ob 15-letnici z novim singlom

Foto: Rok Malek

Foto: Rok Malek

‘Skladbo ‘Najin dan’, ki se bo nahajala na naslednjem albumu, bomo premierno predstavili izbranim 15 oboževalcem na dogodku v Ljubljani, potem bo pesem romala tudi na radijske valove. Pesem je zelo svetla in pozitivna. Govori o tem, kako lahko oseba, ki jo imaš rad, polepša najbolj navaden in najbolj dolgočasen dan,’ je povedal kitarist David Stritar. Za single bodo fantje posneli tudi videospot, ki bo na ogled konec februarja.
Rok Lunaček pa o pesmi pravi: ‘Najin dan’ je nabrž eden tistih singlov, ki niso prav nič zakomplicirani in jih vsake toliko rabi tudi bend, da si oddahne od težjih misli. Za razliko od vseh preteklih singlov ‘Najin dan’ ne razglablja o smislu življenja in ne išče globljih pomenov kozmosa, marveč uživa v svojem trenutku. Tako kot uživa vsak posameznik, ko se najde z nekom, ki ga zašteka in se imata fajn kot par, kot dva, ki se najdete samo med rjuhami ali dva, ki sta samo frenda. Komad je vesel. In slavi mlado življenje, ki je polno malih napak, ki so hkrati smisel sladkosti mladih let.’

Skladbo Najin dan, ki se bo nahajala na naslednjem albumu, bodo premierno predstavili izbranim 15 oboževalcem na dogodku v Ljubljani, potem bo pesem romala tudi na radijske valove. “Pesem je zelo svetla in pozitivna. Govori o tem, kako lahko oseba, ki jo imaš rad, polepša najbolj navaden in najbolj dolgočasen dan,” je povedal kitarist David Stritar. Za singel bodo fantje posneli tudi videospot, ki bo na ogled konec februarja. 

Rok Lunaček pa o pesmi pravi: “Najin dan je nabrž eden tistih singlov, ki niso prav nič zakomplicirani in jih vsake toliko rabi tudi bend, da si oddahne od težjih misli. Za razliko od vseh preteklih singlov Najin dan ne razglablja o smislu življenja in ne išče globljih pomenov kozmosa, marveč uživa v svojem trenutku. Tako kot uživa vsak posameznik, ko se najde z nekom, ki ga zašteka in se imata fajn kot par, kot dva, ki se najdete samo med rjuhami ali dva, ki sta samo frenda. Komad je vesel. In slavi mlado življenje, ki je polno malih napak, ki so hkrati smisel sladkosti mladih let.”