Mit s singlom Angels inside
9. april, 2013
Hamo & Tribute 2 love v pomladnem singlu Rožice
9. april, 2013

Flirrt z novim albumom Lajf

Dolgo pričakovani peti studijski album skupine Flirrt je končno tu. Zaživel je z naslovom Lajf in na radijske valove ponesel novi singel Noben ni sam. Pesem je takšna, kot je celotna plošča; življenjska, iskrena in prepletena z zgodbami, ki jih piše življenje.

"Nesmisel je pričakovati, da se bo ob naših težavah ustavil svet. Pa vendar vsak dan znova mi spreminjamo svet ljudi, ki jim zares pomenimo. Nihče ni sam, eni imamo družino, eni prijatelje, eni otroka, eni krasnega psa ali pa vsaj smešnega prikupnega soseda. Ampak nihče ni zares sam," pravijo Flirrt, pevec Rok pa nam je še zaupal: "Vsak od nas je kdaj prišel do točke v življenju, ko je bil do grla v težavah. To besedilo sem začel pisati, ko sem bil v takšni poziciji tudi sam. Ko se je podobno kasneje zgodilo moji sestri, sem ji rekel: "Dej pejt na zrak. Vem, da nimaš vsega. Ampak vsega nima noben." Tako sem našel besede s katerimi sem dokončal pesem."
 
In ta pesem je našla svoje mesto na novem albumu Lajf, ki je najbolj osebna plošča, kar so jih Flirrti kdaj ustvarili. Morda bo postala stalnica v vašem CD predvajalniku, morda ji boste le občasno prisluhnili, mogoče boste ostali pri verzu prve pesmi, a zagotovo boste začutili nekaj, nekaj kar je vtisnjeno v ploščo samo; nobeden ni sam.
 
Ravno zaradi tega, ker je plošča Lajf tako osebna, so Flirrti tik pred izdajo plošče organizirali posebno srečanje, kjer so skupaj s petnajstimi najbolj gorečimi ljubitelji njihove glasbe in člani sedme sile zapisali še eno nepozabno zgodbo v kolažu šestnajstih let njihovega obstoja. V prostorih njihove agencije za stike z javnostjo so za povabljene, v zahvalo za njihovo podporo, premierno zaigrali nekaj pesmi, se z njimi še osebno družili in s tem zopet dokazali, da so preprosti fantje, ki bi radi z glasbo iskreno objeli vsaj trenutek svojega in našega življenja.