2B s turneje prihajajo z novim singlom Tvoja sreča
24. oktober, 2012
Foto: Žiga Lovšin
Iva in 6pack Čukur v singlu Daj mi poletje nazaj
24. oktober, 2012

Flirrt z novim singlom Popolno

Po končani turneji ob petnajstletnici obstoja, skupina Flirrt sedaj pripravlja svojo novo ploščo, ki bo končana predvidoma spomladi.
Obeta se pisan kolaž pesmi, ki tako kot njihov nov singel “Popolno” predstavlja današnji Flirrt.
Leta in leta trenutkov so spletli v zgodbe, ki jih poje srce, v misli, ki opogumljajo, in v eno veliko željo po iskrenih dotikih duš ter njihovih nevidnih nitkah, ki nas prepletajo v eno.
Za pesem “Popolno” so Flirrti zbirali »popolne trenutke« v obliki fotografij svojih oboževalcev.
V zelo kratkem času so jih prejeli preko sto, kar je dokaz, da iskreno srce odpira srca drugih. In v pesmih skupine Flirrt srca ne manjka.

Po končani turneji ob petnajstletnici obstoja, skupina Flirrt sedaj pripravlja svojo novo ploščo, ki bo končana predvidoma spomladi.
Obeta se pisan kolaž pesmi, ki tako kot njihov nov singel Popolno predstavlja današnji Flirrt. Leta in leta trenutkov so spletli v zgodbe, ki jih poje srce, v misli, ki opogumljajo, in v eno veliko željo po iskrenih dotikih duš ter njihovih nevidnih nitkah, ki nas prepletajo v eno. 

Za pesem Popolno so Flirrti zbirali popolne trenutke v obliki fotografij svojih oboževalcev.V zelo kratkem času so jih prejeli preko sto, kar je dokaz, da iskreno srce odpira srca drugih. In v pesmih skupine Flirrt srca ne manjka.

FLIRRT – Popolno FLIRRTPopolno.mp3