Sladica ft. Marina Martensson s skladbo I Would Do (If I’d B U)
15. april, 2020
Andropavza s skladbo Preštej do tri na vrhu lestvice
15. april, 2020

Folk idoli v pomlad s skladbo Utrip si mojega srca

Utrip si mojega srca je priredba legendarne “Help me make it through the night” ki je doživela že veliko različnih preoblek, v izvedbah priznanih glasbnikov Elvis Presley, Brian Adams, Michael Bublé, Norah Jones, Willie Nelson (soavtor), Olivia Newton – John, Tom Jones in še mnogi drugi. Tokrat so jo v slovenščino prevedli in priredili FOLK IDOLI!

Šestčlanska zaseba FOLK IDOLI iz Zagorja ob Savi deluje od leta 2008. Po zaslugi svojega pop rock karakterja in porekla članov, ki izvirajo iz Orlek, Pop Design, Roknband, Danijel Popovič so mnoga leta igrali coverje in koncertirali po številnih manjših dogodkih.

Od leta 2012 aktivno sodelujejo z Borom Zuljanom (Šank Rock) kar se jim je obresotavlo že leta 2014 ko so na festivalu MMS prejeli zlato plaketo za aranžma skladbe DOBRO JUTRO.

 

 

V času svojega delovanja so posneli 4 avtorske single “Dobro jutro”, “Trik”, “Rada živim” in “Brez vdiha”. V zadnjem obdobju sodelujejo z Denisom Horvatom, članom zasedbe Hamo&Tribute2Love in čutijo večjo potrebo po avtorskem glasbenem izražanju.