Pred našo kamero tokrat skupina Tide
30. november, 2012
Foto: Petra Cvelbar
Slovo Janeza Torija, prve trobente Orlekov
1. december, 2012

Foxy Teens s singlom Se še spomniš

Predstavljamo vam novi singel Se še spominš s prihajajoče druge plošče skupine Foxy Teens.
Kljub temu, da je večina pesmi, ki jih izvajajo Foxyce prve in druge generacije poskočnih in veselih, je njihov največji hit legendarna balada »Naj pada zdaj dež«. V obdobju druge generacije pa se je kot balada uveljavila pesem »Modre oči«. Tokrat nam ponovno po hitri poletni skladbi »Gor in dol« predstavljajo avtorsko ljubezensko balado »Se še spomniš«, ki je kot nalašč primerna za trenutni čas, ko skozi spomine opravimo pregled iztekajočega se leta. Potem, ko so se poletne romance umirile in je življenje ubralo ustaljene tirnice so se ponovno rodili spomini na počitniške ljubezni, ki nas skozi čutno in nostalgično balado popeljejo v nepozabne trenutke, ki smo jih bili vsi nekoč deležni. V pesmi se kot avtorice tako glasbe, kot tudi besedila prvič poizkušata Foxyci Ines in Nika, ki pravita, da je pesem plod njunih lastnih izkušenj. Z odlično melodijo, nežnim in izpovednim besedilom vpeto v zelo poslušljiv aranžma sta dokazali, da sta se skozi obdobje preživeto v skupini Foxy Teens izgradili v odlični interpretki in avtorici.

Predstavljamo vam novi singel Se še spominš s prihajajoče druge plošče skupine Foxy Teens.
Kljub temu, da je večina pesmi, ki jih izvajajo Foxyce prve in druge generacije poskočnih in veselih, je njihov največji hit legendarna balada Naj pada zdaj dež.

V obdobju druge generacije pa se je kot balada uveljavila pesem Modre oči. Tokrat nam ponovno po hitri poletni skladbi Gor in dol predstavljajo avtorsko ljubezensko balado Se še spomniš, ki je kot nalašč primerna za trenutni čas, ko skozi spomine opravimo pregled iztekajočega se leta.

Potem, ko so se poletne romance umirile in je življenje ubralo ustaljene tirnice so se ponovno rodili spomini na počitniške ljubezni, ki nas skozi čutno in nostalgično balado popeljejo v nepozabne trenutke, ki smo jih bili vsi nekoč deležni. V pesmi se kot avtorice tako glasbe, kot tudi besedila prvič poizkušata Foxyci Ines in Nika, ki pravita, da je pesem plod njunih lastnih izkušenj. Z melodijo, nežnim in izpovednim besedilom vpeto v zelo poslušljiv aranžma sta dokazali, da sta se skozi obdobje preživeto v skupini Foxy Teens izgradili v dobri interpretki in avtorici.

FOXY TEENS – Se še spomniš FoxyTeensSesespomnis.mp3