Drago Mislej Mef predstavlja skladbo Ervin
20. marec, 2018
Stray Train s singlom Blues From Hell
20. marec, 2018

Gaja Prestor predstavlja novo glasbeno zgodbo To je kar imam

Vsestranska umetnica Gaja Prestor predstavlja avtorsko skladbo To je kar imam, ki jo je ustvarila skupaj z vedno bolj uveljavljenim mladim avtorjem Žanom Serčičem.

»Pesem je izpoved o neuslišani ljubezni. Čeprav greš izven svojih okvirjev in se v celoti predaš odnosu, je to lahko za nekoga še vedno premalo. Želim si, da bi se v moji pesmi našli vsi, ki so neuspeh pripisali sebi. Ni prav, da nase prevzemamo takšno odgovornost. Pomembno je, da se ne izgubimo v razočaranju, ostati moramo zvesti sebi v vedenju, da bo prišla oseba, ki nas bo cenila takšne, kakršni smo,« je o sporočilu pesmi povedala mlada glasbenica, ki spletna omrežja navdušuje tudi z nasveti o ličenju.

Ob izidu nove pesmi je Gaja povedala, da do sedaj še ni ustvarila skladbe, ki bi predstavljala negativne občutke, ki jih je doživljala ne le enkrat, zato je zelo vesela, da sta se s Serčičem ujela tako v miselnem procesu kot v ustvarjalnem. »Ko sem prvič slišala dokončano pesem, nisem mogla ustaviti solz,« je povedala nadarjena umetnica.

Pesem ima tudi bogato video zgodbo, ki je hkrati tudi Gajin prvi uradni glasbeni videospot. Vsi kadri so bili posneti v Rimskih termah, na Youtube pa se je video že uvrstil med najbolj ogledane v Sloveniji!

O novem sodelovanju je Žan Serčič povedal: »Delo z Gajo je bilo nekaj posebnega. Hitro sva našla skupni jezik tako pri ustvarjanju skladbe kot tudi ustvarjanju videospota, kjer je tudi pri scenariju pomagala sama, video pa sem režiral skupaj z ekipo Ideje 21. Lahko rečem, da je Gaja ena perspektivnejših mladih slovenskih umetnic in kar je zelo redko, je tudi avtorica. Prepričan sem, da ko bodo poslušalci začutili njeno pesem, bo osvojila njihova srca