Trkaj in Perpetuum jazzile skupaj v projektu Sounds of Slovenija
14. maj, 2012
Foto: Žiga Culiberg
Eva Boto in spremljevalne vokalistke odhajajo v Baku
14. maj, 2012

GoGs & Band uspešno odprli Cvičkarijo v Novem mestu

Foto: Blaž Strmole

Foto: Blaž Strmole

V soboto, 12. 5. 2012 se je na Novem trgu odvijala Cvičkarija, ki je, kljub deževnemu vremenu, privabila precej obiskovalcev. Mladi  novomeški raper GoGs je s svojim bandom odprl koncertni del festivala ob 20 uri in v 35 minutah postregel s šestimi avtorskimi skladbami. Med njimi so bile skladbe z naslovi Kdo je ta, Ustavmo čas, Pouk je, Kličem, Modri pulover in Alkohol , ki se nahajajo na težko pričakovanem CD-ju z naslovom»Barve tvojih sanj«. Izid slednjega lahko pričakujemo konec meseca maja.
Njihov nastop je bil sproščen, energičen in razgiban. Občinstvo se je premikalo v ritmih skladb, ki so bili občasno bolj mirni in nežni, spet drugič nekoliko bolj energični. Po nastopu so člani povedali, da so bili s svojim delom  zelo zadovoljni  in da upajo, da si tudi publika deli njihovo mnenje. GoGs: »Vesel sem, da smo se lahko predstavl na Cvičkariji, pred domačo publiko. Dal smo vse od sebe in upamo, da se je to tud vidlo. Edini minus je bil, ker je blo bolj slabo vreme in zato tut manj ljudi«.
GoGs & Band ustvarjajo skupaj že dobro leto, 15. marca so izdali prvi videospot za pesem Pouk je (http://www.youtube.com/watch?v=kOkNFoFGlmk), v fazi montiranja pa se nahaja že drugi videospot za pesem Kličem. Njihov talent so opazili že mnogi, kar je tudi razlog, da so pristali na seznamu nastopajočih na Cvičkariji. V mesecu maju (konkretneje, 26.5.) se jim obeta koncert v Trebnjem, kjer se bodo predstavili v okviru KŠOTovega pozdrava poletju, v juniju pa bodo poleg koncerta v Lokalu Patriot, nastopili še na Festivalu Lent v Mariboru, in sicer, 28.6. na Mladininem odru. Na vse koncerte lepo vabljeni.

V soboto, 12. 5. 2012 se je na Novem trgu odvijala Cvičkarija, ki je, kljub deževnemu vremenu, privabila precej obiskovalcev. Mladi  novomeški raper GoGs je s svojim bandom odprl koncertni del festivala ob 20 uri in v 35 minutah postregel s šestimi avtorskimi skladbami. Med njimi so bile skladbe z naslovi Kdo je ta, Ustavmo čas, Pouk je, Kličem, Modri pulover in Alkohol , ki se nahajajo na težko pričakovanem CD-ju z naslovom Barve tvojih sanj . Izid slednjega lahko pričakujemo konec meseca maja. 

Njihov nastop je bil sproščen, energičen in razgiban. Občinstvo se je premikalo v ritmih skladb, ki so bili občasno bolj mirni in nežni, spet drugič nekoliko bolj energični. Po nastopu so člani povedali, da so bili s svojim delom  zelo zadovoljni  in da upajo, da si tudi publika deli njihovo mnenje. GoGs: “Vesel sem, da smo se lahko predstavl na Cvičkariji, pred domačo publiko. Dal smo vse od sebe in upamo, da se je to tud vidlo. Edini minus je bil, ker je blo bolj slabo vreme in zato tut manj ljudi”.

GoGs & Band ustvarjajo skupaj že dobro leto, 15. marca so izdali prvi videospot za pesem Pouk je, v fazi montiranja pa se nahaja že drugi videospot za pesem Kličem. Njihov talent so opazili že mnogi, kar je tudi razlog, da so pristali na seznamu nastopajočih na Cvičkariji. V mesecu maju (konkretneje, 26.5.) se jim obeta koncert v Trebnjem, kjer se bodo predstavili v okviru KŠOTovega pozdrava poletju, v juniju pa bodo poleg koncerta v Lokalu Patriot, nastopili še na Festivalu Lent v Mariboru, in sicer, 28.6. na Mladininem odru. Na vse koncerte lepo vabljeni.