Gora z Glasovi
30. oktober, 2016
Koncert ob izidu novega albuma Moonlight sky
3. november, 2016

Gora predstavlja videospot za skladbo Glasovi in napoveduje koncert

Trije izjemno uveljavljeni slovenski glasbeniki Kevin Koradin (vokal, kitara, skupina Tide), Sergej Pobegajlo (bas kitara, Billysi) in David Debevec (bobni, LeeLooJamais), tvorijo melodičen hard rokerski trojec z imenom Gora. 

Melodičen, a hkrati hard rockersko obarvan komad Glasovi, je udaren in neposreden kar je značilno za skupino Gora. "Skladba 'Glasovi govori o izgubi identitete, o človeku, ki se je izgubil na svoji življenjski poti, ki mu na vsakem koraku nekaj govori kako naj razmišlja, kaj naj počne, kaj je prav, kaj mora imeti, kakšen bi moral biti. Prav zaradi te izgube identitete živimo danes v zelo neuravnovešeni družbi, kjer ljudje iščejo velikokrat potrditev s takšnimi in drugačnimi radikalnimi dejanji'', pravi pevec, kitarist in avtor besedila, Kevin Koradin.!
 
Spot je v svoje roke vzel Igor Nardin, vodja skupine Noctiferia. Spot se osredotoča na besedilo pesmi in je kombinacija med animiranim tekstom in kadri benda, ki so se snemali v foto studiu Zoom Zoom v Ljubljani. Gora bodo s koncertom live & loud postregli 3.11. ob 22h v Ortu klubu v Ljubljani, kjer bo tudi premiera novega singla.
Ne zamudite live & loud koncerta v Ortu, 3.11. ob 22h


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.