Foto: Matjaž Spiler
Zabranjeno pušenje streslo Ljubljano
22. april, 2013
Flyspoon z videospotom za skladbo Animal bite
22. april, 2013

GorA RockA razkrila že sedem nastopajočih skupin

Foto: Jaka Babnik

Foto: Jaka Babnik

Že pred pričetkom predprodaje so organizatorji razkrili, da bosta na festivalu nastopili zasedbi Mi2 in Happy Ol' McWeasel, zato se ni čuditi, da je prvih 350 vstopnic za 15€ pošlo v nekaj dneh.

Do sedaj so nam organizatorji zaupali, da bodo na GorA Rocka nastopile tudi skupine Siddharta, Tabu, Avven, Justin's Case in Sláinte ol' friend.
 
Dobrodelni festival GorA RockA bo letos doživel že svojo deveto ponovitev. Od petka, 21. junija, do nedelje, 23. junija, se bo na Šentviški planoti (v bližini Tolmina) festival odvijal tudi letos.
 
Kot vsako leto pa boste v objemu idilične pokrajine lahko uživali tudi ob pestrem dodatnem programu (športni, kulturni in zabavni dogodki) in sedaj že tradicionalnemu brezplačnemu kampiranju  z brezplačnim zajtrkom in kosilom po ugodnih cenah.
 
Do sedaj so festival obiskale že vse večje slovenske in nekatere tuje rock zasedbe (Big Foot Mama, Elvis Jackson, Tinkara Kovač, Dan D, Bohem, Pero Lovšin, Zablujena Generacija, The Drinkers, Pankrti, Zmelkoow, Prljavo Kazalište, Let 3, tabu, Mi2…). 
 
V predprodaji si lahko sedaj zagotovite vstopnice po ceni 22 EUR. Vstopnice so dosegljiva na vseh prodajnih mestih Eventima (Petrol, 3dva, Kompas, Big Bang, Mercator…) in na spletu www.eventim.si.
 
Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti in posameznikom. Z zbranim denarjem so lansko leto kupili večje število defibrilatorjev za odročna ombočja tolminske občine, pred tem pa so že uredili otroška igrala v vrtcu Šentviška Gora in na Prapetnem Brdu, prispevali k obnovi igrišča na Šentviški Gori, izgradnji igrišča za odbojko na mivki, obnovi šolske telovadnice, k obnovi trga na Šentviški Gori, vlečnice na smučišču na Ponikvah, obnovi strešne kritine mladinskega centra na Prapetnem Brdu, denar so podarili bolni Miji, zbirali so zamaške za Anžeta … Dobrodelnost je organizatorjev glavni cilj, poleg tega pa z ugodnimi cenami vstopnic želijo omogočiti udeležbo na festivalu prav vsakemu posamezniku.