Banditi predstavljajo nov singel Shout
21. maj, 2015
35. festival Melodije morja in sonca
15. junij, 2015

GorA RockA – znani vsi nastopajoči

Od 26. junija do 28. junija, se bo na Šentviški planoti odvijal že 11. dobrodelni festival GorA RockA. Festival, lansko leto je zabeležil rekorden obisk, saj se ga je v treh dneh udeležilo več kot 10000 željnih zabave, bo letos nadaljeval zgodbo  enega najboljših in največjih festivalov v Sloveniji.

Lansko leto je minilo desetletje, odkar so mladi s Šentviške planote odločili za organizacijo dobrodelnega festovala GorA RockA. Vsako leto dokazujejo, da se da s trdim in dobrim delom uspeti in družbi aktivno pomagati pri doseganju ciljev za boljši jutri. Da se pri vsem skupaj še zabavajo, pa je vse še toliko bolje. GorA RockA je odmeven dogodek, ki je v ta idilični delček Slovenije pripeljal že skoraj vse največje slovenske in nekaj tujih rock zasedb.
 
Letos bodo na festivalu GorA RockA nastopili: PARNI VALJAK, ŠANK ROCK, DIVLJE JAGODE, ZMELKOOW, ZAKLONIŠČE PREPEVA, HAPPY OL’MCWEASEL, BOHEM, HELP!, ANTIOKSIDANTI, ZGREŠENI PRIMERI, JACKSON in ANSAMBL IKEBANA.
 
Obiskovalci bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezlačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tako letos spet celoten vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in njenim čarom.
 
Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.
 
Najbolje pa dogajanje in potek festivala povzamejo spodnji komentarji obiskovalcev: “Hvala GorA RockA za the best žur ever.”, “Tu bi loh kmot včkt na let nredl, res je bl top šit.”, “Hvala lepa za fenomenalen žur, organizacija je bila res dobra, pohvalti moram pa tudi varnostnike.”, “Zakoooon!! Ni bolšega žura.  Predlagam, da podalšate festival kar za ceu tedn.”, “Hvala za nepozabn žur, super ste!!!”, “Ta Gora roka je ubitačna.”, “Res špica je blo! Od organizacije, do osebja, varnostnikov. Res odlično! Bravo.”, “Zakon blo, se vidmo drugo leto.”
 
Organizatorji se ob zahvaljujejo vsem obiskovalcem in podpornikom festivala, ki je v teh letih zrasel do enega najpomembnejših in najvplivnejših rock festivalov v Sloveniji. Na snidenje na enajstem festivalu GorA RockA.