Peter Lovšin z novim singlom Tko zlo boli
23. maj, 2014
Inmate odpirajo koncertno sezono
26. maj, 2014

Gummy Flava s singlom Bogataš (Osreči ostale)

Mladi Postojnčan Gummy Flava predstavlja novi singel Bogataš (Osreči ostale). Skladba je drugačna od prvih dveh singlov, saj prinaša sodobnejšo obliko glasbene produkcije, za piko na i pa poskrbi še Borutov doprinos z melodičnimi kitarami v refrenu ter komplementarna vokala Kaje Židanek in Boruta Šemerla (Sweetsology), ki skladbi data polnost. Gre za tretji uradni singl, ki ga je izdal pod slovensko založbo Inovativa MMR.

Po skladbah Hip hop moj pepeu in Svet na dlani, ki so že stalnica radijskih postaj, se Gummy Flava predstavlja s tretjim singlom Bogataš (Osreči ostale). Skladba, s katero bo poskušal prepričati še tako zahtevnega poslušalca, je bila posneta v prostorih studia Inovativa MMR, za glasbo je poskrbel David Sužnik, za produkcijo in aranžma Borut Šemerl, za tekst skladbe Bogataš (Osreči ostale) pa je poskrbel izvajalec sam.
 
GUMMY FLAVA – Bogataš (Osreči ostale) GummyFlavaBogatasOsreciostale.mp3 
 
Gummy Flava si je ob prvem poslušanju zaželel, da bi skladba dočakala tudi vizualno podobo, zato se je povezal z videoprodukcijsko skupino Inovativa ter v dveh snemalnih dneh zbral kadre za videospot, ki je bil posnet v Postojni in Ljubljani. Gummyu Flavi se je v videospotu pridružil nečak Dorian, ki je prenesel sporočilo skladbe zdajšnjim in prihajajočim generacijam, in sicer, naj se ne bojijo izstopati iz povprečja in biti drugačni ter naj se ne bojijo deliti sreče med ljudmi.