Siddharta spet doma
28. marec, 2014
Foto: Tina Rus
Guns 2 Roses in Eurosmith navdušili v Cvetličarni
1. april, 2014

Guns2roses in Eurosmith skupaj v Cvetličarni

Glasba in šov, ki ne vzbuja dvoma. Tribute skupini, ki sta navdušili celo originalne člane zasedb Aerosmith in Guns’n’Roses! K nam prihajata najbolj zaželjeni tribute zasedbi v Evropi – Eurosmith in Guns 2 Roses. Že to soboto, 29. 3. 2014, ob 21.00 v ljubljanski Cvetličarni. 

Edini pravi Guns’n’Roses tribute band, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash! Edinstveni Aerosmith tribute band, za katerega se zanimajo svetovni mediji, k sodelovanju pa so ga povabili Aerosmithi s pevcem Stevenom Tylerjem! Zasedbi, ki nastopata po največjih svetovnih odrih, v najbolj popularnih klubih in na najbolj obiskanih festivalih s starimi in najnovejšimi uspešnicami, tokrat stopata na oder ljubljanske Cvetličarne.
 
Doživite vrhunec večera s skupino Guns 2 Roses. Po 12 letih in večkratnih obiskih Slovenije, kjer so že vneli tudi najbolj goreče privržence skupine Guns’n’Roses so ponovno pri nas. S hiti s plošč Appetite For Destruction, G N’R Lies, Use Your Illusion 1 in 2, Spaghetti Incident?, Chinese Democracy, ter celo pesmi, ki so jih G N’R izvajali samo v živo, bodo prepričali tudi vas. V njihovem repertoarju bodo zagotovo tudi nepozabne: Paradise City, Welcome to the Jungle, Sweet Child o’ Mine, Live and Let Die, Don’t Cry, You Could Be Mine in mnoge druge.
 
Eurosmithi, ki že dobrih 17 let (1997) navdušujejo ljubitelje rocka  in zveste oboževalce Aerosmithov, prepričajo z glasbeno in vizualno interpretacijo originala. Združujejo zvok starih in novih Aerosmithov. Zato ni dvoma, da vas bodo »bad guyi iz Bostona« z največjimi hiti razvneli in pričarali divjo rock’n’roll noč.
 
Eurosmith so prvi italijanski Aerosmith tribute band, ki se ponašajo z neverjetno glasbeno in vizualno podobnostjo z originalno skupino. Skupina, ki je na pobudo pevca skupine Luca Celettija z ustvarjanjem začela leta 1997, je danes eden  najbolj zaželenih tribute bandov po celotni Evropi. Pogosto jih vabijo v Anglijo, na Irsko, Švedsko, v Nemčijo, na Madžarsko, v Švico, Avstrijo, Francijo, Romunijo, Albanijo, v Rusijo in na Finsko. V zadnjih letih pa so prejeli več povabil tudi na Malto, Hrvaško, v Arabske Emirate, Argentino, Brazilijo in celo na Japonsko. Uspešno koncertirajo na najbolj popularnih in v največjih rock klubih, dogodkih in rock festivalih.       
 
Širše prepoznavni so postali po odličnih kritikah in strokovnih priporočilih. Prepričali so originalno skupino in tako je l. 1999 na Neapolis Live Festivalu njihov pevec Luca v duetu s Stevenom Tylerjem zapel pesem Falling in Love.