Domen Kumer s singlom Moja duša
4. februar, 2012
Hrvaški zvezdnik Crazy Lemon prihaja v Ljubljano
6. februar, 2012

Gušti uspešno predstavil ploščo Naša stvar v Zagrebu

Foto: Jani Ugrin

Foto: Jani Ugrin

Miha Guštin – Gušti je v torek zvečer predstavil svojo novo ploščo ‘Naša stvar’ v Malem Pogonu zagrebške Tvornice kulture. Na koncertu se je zbralo okoli sto ljudi, med njimi tudi svetovno priznani glasbeni fotograf Brian Rasic (www.brianrasic.com), kitarist Zoran Čalić – Zoki (Majke, Big Foot Mama), selektor slovenske reprezentance Slaviša Stojanović in znani hrvaški glasbeni novinar in kritik Hrvoje Horvat.
Z uro in pol trajajočim koncertom je ekipa prekaljenih glasbenikov z mlado pevko Emo Gagro na čelo dodobra presenetila hrvaško občinstvo in še tako trde kritike navdušila, kar je videti tudi po recenzijah, ki so po koncertu pricurljale na splet. ‘Naša stvar’ je Gušti na Hrvaškem objavil pri znani založbi Dancing Bear, ki pod svojim okriljem ima tudi odlična skupina Bambi Molesters.

Miha Guštin – Gušti je v torek zvečer predstavil svojo novo ploščo Naša stvar v Malem Pogonu zagrebške Tvornice kulture. Na koncertu se je zbralo okoli sto ljudi, med njimi tudi svetovno priznani glasbeni fotograf Brian Rasic, kitarist Zoran Čalić – Zoki (Majke, Big Foot Mama), selektor slovenske reprezentance Slaviša Stojanović in znani hrvaški glasbeni novinar in kritik Hrvoje Horvat.

Z uro in pol trajajočim koncertom je ekipa prekaljenih glasbenikov z mlado pevko Emo Gagro na čelo dodobra presenetila hrvaško občinstvo in še tako trde kritike navdušila, kar je videti tudi po recenzijah, ki so po koncertu pricurljale na splet.

Naša stvar je Gušti na Hrvaškem objavil pri znani založbi Dancing Bear, ki pod svojim okriljem ima tudi odlična skupina Bambi Molesters.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.