Flirrt na valentinovo s singlom Najin dan
14. februar, 2012
Na Punk Rock Holiday 1.2 potrjeni Terror in Boysetsfire
15. februar, 2012

GZA The Genius iz Wu-Tang Clana v Ljubljani

Že v sredo, 22. 2. 2012 v F Clubu (Celovška cesta 25, nekdanja Palma), bo ob 21.00 prav poseben dogodek za vse ljubitelje hip hopa. Na ekskluzivnem dogodku bo nastopil GZA The Genius iz Wu-Tang Clana. Za uvod v večer bosta poskrbela Dj Phat Phillie in Koolade s predstavitvijo albuma »Koolade Beats Rocky«. Koncert bosta povezovala uveljavljena hip hop artista Mrigo in Ghet, nato se jim bo na odru pridružil še slavni Gary Grice znan po umetniškem imenu Gza the Genius, ki je ustanovitveni član znane ameriške hiphop skupine Wu Tang Clan.
GZA the Genius slovi kot spiritualni vodja klana, ker je bil najstarejši in tudi prvi, ki je izdal samostojni album. Leta 2007 so uredniki strani www.about.com uvrstili Garyja na 17. mesto »Top 50 MC’s« našega časa in tako je postal najbolj cenjeni član na omenjeni lestvici poleg Method Mana,Ghostfacea in Reakwona.

Že v sredo, 22. 2. 2012 v F Clubu (Celovška cesta 25, nekdanja Palma), bo ob 21.00 prav poseben dogodek za vse ljubitelje hip hopa. Na ekskluzivnem dogodku bo nastopil GZA The Genius iz Wu-Tang Clana. Z a uvod v večer bosta poskrbela Dj Phat Phillie in Koolade s predstavitvijo albuma »Koolade Beats Rocky«. Koncert bosta povezovala uveljavljena hip hop artista Mrigo in Ghet, nato se jim bo na odru pridružil še slavni Gary Grice znan po umetniškem imenu Gza the Genius, ki je ustanovitveni član znane ameriške hiphop skupine Wu Tang Clan. 

GZA the Genius slovi kot spiritualni vodja klana, ker je bil najstarejši in tudi prvi, ki je izdal samostojni album. Leta 2007 so uredniki strani www.about.com uvrstili Garyja na 17. mesto Top 50 MC’s našega časa in tako je postal najbolj cenjeni član na omenjeni lestvici poleg Method Mana,Ghostfacea in Reakwona.