Le Serpentine predstavljajo novo skladbo z naslovom Le spim
7. november, 2013
Foto: Maja Slavec
Mia Žnidarič nadaljuje s singlom The Frim Fram Sauce
7. november, 2013

Happy Ol’ McWeasel v živo na nacionalki

Happy Ol' McWeasel, energični in poskočni keltski punk rokerji s smislom za humor in dobre izdelke, so imeli preko poletja vrsto uspeših nastopov tako doma kot na tujem. Med drugim smo jih videli tudi v programu zabavne ponudbe Eurobasketa 2013 v Celju.

V premoru, ko fantje pospešeno delajo na novi poskočni in z energijo nalezljivi izdaji, ki naj  bi jo predstavili, kot se za keltske punk rockerje spodobi, enkrat pomladi 2014 (še najraje pa v času irskega St. Patricks day), si bomo na velikih ekranih na TV SLO 2 v soboto, 9. novembra zvečer lahko ogledali nastop v živo z intervjuji. Nastop je bil posnet preko poletja v studiu TV Slovenija. Vsekakor ne spreglejte, če skupine še niste uspeli spremljati na enem izmed številnih nepozabnih nastopov. Ne samo, da Happy Ol'McWeasel čedalje bolj suvereno osvajajo domači koncertni prostor, za leto 2014 se jim obeta vrsta nastopov, festivalov in morda tudi s pomočjo "nove domače pivovarne" zalita (pardon: podprta) turneja izven domačih meja. V tem trenutku imajo že povabilo na italjansko različico St. Patrick's day v Milano (Fiera, 14.3.2014 – San Patrizio's day festival), na madžarski keltski folk rock festival v Budimpešto (30.5.2014), na Celtivales v Francijo in povabilo na krajšo nemško turnejo, katere datumi še niso znani.
 
Fantje še vedno uspešno predstavljajo svoj tretji videospot za pesem Good Deeds. Pesmi ni mogoče najti na uspešnem prvencu No Offence iz leta 2012, saj fantje na ta način napovedujejo, da je ustvarjanje novega albuma v polnem teku. Delo jim gre vsaj zaenkrat, tako pravijo, odlično od rok, trenutno pa so v nizkem štartu za koncertne nastope za konec leta, na katerih vedno pokažejo, kaj je prava štajersko-irska čaga.