Alya predstavlja singel Moja pesem
8. maj, 2012
Foto: Janez Volmajer
Eskobars s singlom Vidim ti v očeh napovedujejo nov album
8. maj, 2012

Hari Varešanović (Hari Mata Hari) z gosti v Križankah

Eden od največjih zvezdnikov Balkana Hari Varešanović za 4. junija pripravlja pravi spektakel v ljubljanskih Križankah. Svoje zveste poslušalce bo namreč razveselil ne samo s svojimi številnimi uspešnicami, pač pa tudi z zanimivimi gosti. Poleg hitov, ki jih je pel že s skupino Hari Mata Hari bo seveda zapel tudi evrovizijsko uspešnico Lejla, s katero je prišel v Grčiji na odlično 3. mesto. Soavtor te skladbe je Željko Joksimović, ki bo tudi Harijev gost. Prav tako bo v Križankah nastopila naša letošnja evrovizijska predstavnica Eva Boto, saj sta s Harijem prav tako evrovizijsko povezana – Hari je namreč soavtor njene skladbe Verjamem. Med številnimi glasbenimi prijatelji iz vseh koncev regije pa je Hari na koncert povabil tudi Nino Badrić, ki se bo prav tako z Željkom in našo Evo letos borila za čim boljši uspeh na Evroviziji.
Vstopnice za koncert so že v prodaji.

Eden največjih zvezdnikov Balkana, Hari Varešanović 4. junija pripravlja pravi spektakel v ljubljanskih Križankah. Svoje zveste poslušalce bo namreč razveselil ne samo s svojimi številnimi uspešnicami, pač pa tudi z zanimivimi gosti. Poleg hitov, ki jih je pel že s skupino Hari Mata Hari bo seveda zapel tudi evrovizijsko uspešnico Lejla, s katero je zasedel v Grčiji na odlično 3. mesto. Soavtor te skladbe je Željko Joksimović, ki bo tudi Harijev gost. Pravtako bo v Križankah nastopila naša letošnja evrovizijska predstavnica Eva Boto, saj sta s Harijem prav tako evrovizijsko povezana – Hari je namreč soavtor njene skladbe Verjamem.

Med številnimi glasbenimi prijatelji iz vseh koncev regije pa je Hari na koncert povabil tudi Nino Badrić, ki se bo letos z Željkom in našo Evo borila za čimboljši uspeh na Evroviziji. Vstopnice za koncert so že v prodaji.

Organizator je sporočil naslednje: “Zaradi bolezni koncert skupine Hari Mata Hari, ki je bil napovedan za 4. junija v ljubljanskih Križankah, žal odpade. Nov termin bomo sporočili naknadno.”


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.